Έρχονται σημαντικές αποφάσεις στον Άρη – Στον… αέρα 10 παίκτες της ομάδας – Ώρα Καρυπίδη


Έρχονται σημαντικές αποφάσεις στον Άρη – Στον… αέρα 10 παίκτες της ομάδας – Ώρα Καρυπίδη


Διαφ.

Για τον κόσμο προφανώς και μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μεταγραφές. Σίγουρα το… νέο ίσως και να είναι πιο συναρπαστικό.

 

Άρης: Για τον κόσμο προφανώς και μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μεταγραφές. Σίγουρα το… νέο ίσως και να είναι πιο συναρπαστικό. Τις ομάδες ωστόσο δεν τις απασχολούν μόνο τέτοια θέματα, σε ό,τι έχει να κάνει με τα ρόστερ τους. Υπάρχουν και οι ανανεώσεις συμβολαίων. Πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για παίκτες, που έχουν μπει στον τελευταίο χρόνο της σύμβασής τους.

Αυτό εδώ κι αρκετά χρόνια σημαίνει πως από την 1η Ιανουαρίου, έχουν δικαίωμα να συζητούν με άλλες ομάδες και μάλιστα μπορούν να συμφωνήσουν κιόλας, με την προϋπόθεση πως είτε θα γίνουν μεταγραφή, είτε θα εξαντλήσουν τα συμβόλαιά τους και θα φύγουν το καλοκαίρι

Βέβαια, ο Ιανουάριος αργεί ακόμη, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που ομάδες προσπαθούν να «κλείσουν» κάποιες υποθέσεις, πριν αυτές φτάσουν σε όσα περιγράψαμε παρακάτω.

Στον Άρη, σε αυτή τη κατηγορία, δηλαδή με τους ποδοσφαιριστές που είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους είναι δέκα παίκτες. Βέβαια, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ενώ στη λίστα υπάρχουν και δύο αθλητές, που αγωνίζονται ως δανεικοί. Κι αυτές οι δυο υποθέσεις πάντως έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.

Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

  Γρήγορα γκολ από Λεβερκούζεν και Μπενφίκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κουέστα-Φαμπιάνο

Βασικοί και αναντικατάστατοι στον Άρη. Πολύ πρόσφατα μάλιστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είχε πει: «Τις επόμενες μέρες θα μιλήσουμε μαζί τους. Είμαι ευχαριστημένος και θέλω να συνεχίσουμε μαζί». Προς το παρόν, κουβέντα σε πολύ προχωρημένο στάδιο δεν υπάρχει με κανέναν από τους δύο. Δεν αποκλείεται όμως να γίνει, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είχε δηλώσει ο Καρυπίδης.

Οι Έλληνες…

Λευτέρης Χουτεσιώτης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιώργος Δεληζήσης είναι οι τρεις Έλληνες αυτής της κατηγορίας. Με τον τελευταίο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και ήδη υπάρχει συμφωνία να παραμείνει στην ομάδα, σε πόστο που θα αποφασιστεί προσεχώς. Με τους άλλους δύο, δύσκολα θα γίνει άμεσα κουβέντα. Όπως φαίνεται οι συζητήσεις θα για καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους.

Τρεις ξένοι στο «θα δούμε»

Ο λόγος για τους Σέικ Ντουκουρέ, Λούκας Ρουπ και Τζόναθαν Μενέντεζ. Και με αυτούς δύσκολα θα γίνει άμεσα κουβέντα. Με τον πρώτο είχε γίνει μια συζήτηση προκειμένου να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Μάλιστα του είχε ζητηθεί να ψάξει ομάδα. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Ρουπ, ο οποίος μάλιστα λίγους μήνες νωρίτερα είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του. Όσο για τον Μενέντεζ, είναι καλοκαιρινό απόκτημα, ξεκίνησε τη σεζόν άσχημα, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει θέση στην ενδεκάδα.

  "Φαβορί για Euroleague ΠΑΟ και Ολυμπιακός! Θα έπαιρνα Σλούκα, Παπανικολάου"

Οι δανεικοί

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Σάπι Σουλεϊμανοφ και Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον. Με τον Ρώσο τα πράγματα είναι απλά, αφού αν ο Άρης θελήσει να το κρατήσει μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα που έχει συμφωνηθεί με την Κράσνονταρ (το ύψος της δεν έχει διευκρινιστεί από καμία πλευρά). Εκτός κι αν αυτή η κίνηση γίνει τον χειμώνα. Όσο για τον Κάρλσον, η ανακοίνωση της απόκτησή του κάνει λόγο για δανεισμό ενός έτους, αλλά από την ΠΑΕ Άρης διαβεβαιώνουν ότι αυτό έγινε για διαδικαστικούς λόγους και πως ο Σουηδός μεσοεπιθετικούς έχει συμφωνήσει για ακόμη δύο χρόνια.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Δεν πατάει καλά ο ΠΑΟ, άλλο μπάσκετ ο Ολυμπιακός – Θέλει βοήθεια ο Σλούκας – Με Καμπάτσο, Ταβάρες θα…”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: