Παραμένει στα ραντάρ της Μπριζ ο Μουκουντί! Να γιατί έχουν τρελαθεί μαζί του οι Βέλγοι


Παραμένει στα ραντάρ της Μπριζ ο Μουκουντί! Να γιατί έχουν τρελαθεί μαζί του οι Βέλγοι


Διαφ.

Ο διεθνής Καμερουνέζος στόπερ της ΑΕΚ βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Στα ραντάρ της Κλαμπ Μπριζ παραμένει ο Αρόλντ Μουκουντί. Η βελγική ομάδα αναζητεί  κεντρικό αμυντικό και η περίπτωση του διεθνή Καμερουνέζου στόπερ της ΑΕΚ παραμένει στη λίστα της. Υπενθυμίζεται, ότι το καλοκαίρι η Ένωση απέρριψε την πρόταση ύψους 8 εκατ.ευρώ που κατέθεσαν οι Βέλγοι.

Η ιστοσελίδα voetbalnieuws.be δημοσίευσε μια λίστα εννέα στόχων της Κλαμπ Μπριζ για το κέντρο της άμυνας, στην οποία εκτός από τον 25χρονο αμυντικό της ΑΕΚ βρίσκονται οι Πασκάλ Στρούικ (Λιντς), Κρις Ρίτσαρντς (Κρίσταλ Πάλας), Ζινεντίν Μπελαΐντ (Αλγέρ), Αρνάου Κομάς (Βασιλεία), Κρίστοφερ Άγερ (Μπρέντφορντ), Μαξίμ Εστέβ (Μονπελιέ), Γιαν-Κάρλς Σίμιτς (Μίλαν) και Τσιντόζιε Αβαζιέμ (Μποαβίστα).

Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως πέρυσι ο Καμερουνέζος έφερε σταθερότητα στην άμυνα της ΑΕΚ και οι εμφανίσεις του ήταν υψηλού επιπέδου, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ. Μάλιστα γίνεται αναφορά στον χαρακτηρισμό του δημοσιογράφου Τζέρεμι Σμιθ της εφημερίδας Guardian για τον 25χρονο στόπερ ως έναν «παραδοσιακό σέντερ μπακ υψηλού επιπέδου, που είναι μεγαλόσωμος και δυνατός». Παράλληλα σημειώνεται, ότι φέτος δεν έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα, κάτι που έχει να κάνει φυσικά με τη διαχείριση κόπωσης του Αλμέιδα, αλλά και την απουσία του λόγω της τροφικής δηλητηρίασης που τον ταλαιπώρησε.

  Η αποκαλυπτική φωτογραφία που δείχνει την κατάσταση του Μαρσιάλ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα μέσα του καλοκαιριού, δημοσιεύματα ανέφεραν, ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας κοστολογούν τον Μουκουντί 10 εκατ.Ευρώ. Έβλεπαν δε τη φετινή ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ ως μία ευκαιρία διαφήμισης του παίκτη, η οποία θα αυξήσει την τιμή του.

Ο Μουκουντί μετρά φέτος 8 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη με ένα γκολ, το οποίο πέτυχε στο πρόσφατο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: