Νέο δημοσίευμα για το μέλλον του Αλμέιδα – Αυτή η ομάδα – έκπληξη τον έχει στη λίστα της


Νέο δημοσίευμα για το μέλλον του Αλμέιδα – Αυτή η ομάδα – έκπληξη τον έχει στη λίστα της


Διαφ.

Ο Αργεντίνος τεχνικός έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο να ανεβάσει τις μετοχές του βρισκόμενος στον πάγκο της ΑΕΚ και μάλιστα τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για συλλόγους που τον έχουν στη λίστα τους είναι συνεχόμενα.

Ματίας Αλμέιδα: Εξαιρετική είναι η δουλειά που έχει κάνει ο Αργεντίνος τεχνικός στην χώρα μας, μιας και στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη κατέκτησε το νταμπλ με την ΑΕΚ, με τα δημοσιεύματα από την Κολομβία και συγκεκριμένα από την εφημερίδα «El Colombiano να σημειώνει πως η Ατλέτικο Νασιονάλ τον έχει στη λίστα της για αντικαταστάτη του Ζάιρο Μπόντμερ, που ενδέχεται να αποχωρήσει τον Δεκέμβριο.

«Ο Ματίας Αλμέιδα, ένας Αργεντινός που αναδείχθηκε στη Ρίβερ και που σήμερα κοουτσάρει ομάδα στην Ελλάδα, είναι μία από τις επιλογές της Νασιονάλ για τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό όνομα και δεν υπάρχει νόημα ένας προπονητής που βρίσκεται στην ΑΕΚ, μία από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, να έρθει στη Νασιονάλ που βρίσκεται σε διοικητική και οικονομική κρίση. Ισως αυτή είναι μια στρατηγική της διοίκηση της Νασιονάλ για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο», αναφέρει από την πλευρά του το soyverdolaga.com.co για τον Ματίας Αλμέιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτο καμπανάκι Ατάμαν στον Παναθηναϊκό – 6+1 στη μαύρη λίστα – “Τελειώνει” τεράστιο όνομα;


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: