Η κακή τύχη ενός μπασκετμπολίστα, πηγαίνοντας από πόλεμο σε πόλεμο: «Είναι ανατριχιαστικό»


Η κακή τύχη ενός μπασκετμπολίστα, πηγαίνοντας από πόλεμο σε πόλεμο: «Είναι ανατριχιαστικό»


Διαφ.

Ο Τζον Χόλαντ αφού έζησε τον πόλεμο στη Ρωσία, φορώντας τη φανέλα της Ούνικς Καζάν, βλέπει το έργο να επαναλαμβάνεται τώρα που είναι στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έπιασε τον μπασκετμπολίστα να αγωνίζεται για την Ούνικς Καζάν και τώρα βρίσκεται στο Ισραήλ καθώς παίζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Κατά τη διάρκεια των 13 σεζόν του ως επαγγελματίας, ο Τζον Χόλαντ τα έχει δει όλα εντός και εκτός παρκέ. Με ρίζες στο Πουέρτο Ρίκο, το να γεννηθεί και να μεγαλώσει στο Μπρονξ διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του, αλλά αυτά που βίωσε τα τελευταία χρόνια ξεπερνούν κατά πολύ αυτά που έχει ζήσει μέχρι τώρα.

Ο 34χρονος φόργουορντ έπαιζε στη Ρωσία όταν έγινε η εισβολή στην Ουκρανία και τώρα που η Χαμάς επιτέθηκε στο Ισραήλ παίζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ .

«Αυτός είναι ο δεύτερος πόλεμος στον οποίο βρίσκομαι. Ήμουν στη Ρωσία όταν εισέβαλαν στην Ουκρανία, αλλά αυτό ήταν λίγο διαφορετικό γιατί δεν το νιώθεις πραγματικά, εκτός από την πτώση της τιμής του ρουβλίου και τέτοια πράγματα. Δεν ένιωσα τις βόμβες εκεί όπως εδώ», είπε ο Χόλαντ σε ένα βίντεο στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Quijote de la Bronx (@mrhollandsopus)

«Μπορείς να ακούσεις και να νιώσεις τις βόμβες»

Το 2022, όταν ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ο παίκτης, τότε, της Ούνικς Καζάν ήταν περίπου 1.400 χιλιόμετρα το χώριζαν από τις μάχες. Τώρα είναι πολύ διαφορετικό. Βόμβες περνούν πάνω από το κεφάλι του και μάλιστα πέφτουν κοντά.

«Υπάρχουν κάποιοι βομβαρδισμοί και είναι τρελό. Είχαμε πολλές ειδοποιήσεις για να πάμε στο καταφύγιο. Οι δρόμοι είναι σχεδόν άδειοι και μπορείς να ακούσεις και να νιώσεις τις βόμβες. Είναι ανατριχιαστικό. Δεν πρόκειται να πω ψέματα», σχολίασε.

Πάντως, οι ομάδες έχουν δώσει άδεια στους ξένους παίκτες τους να φύγουν από τη χώρα: «Δεν νομίζω ότι θα έχουμε προπόνηση, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Απλώς το καταγράφω για κάθε ενδεχόμενο. Αισθάνομαι σχετικά ασφαλής», είπε.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: