Αποκάλυψη για Κάλενς από Περού – "Θα κάνει μαγνητική…" – Αυτό το πρόβλημα


Αποκάλυψη για Κάλενς από Περού – “Θα κάνει μαγνητική…” – Αυτό το πρόβλημα


Διαφ.

Δηλώσεις έκανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού όπου αναφέρθηκε στις απουσίες που θα έχει η ομάδα του στην αναμέτρηση με τη Χιλή για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Χουάν Ρεϊνόσο: Εκτός πλάνων για την αναμέτρηση του Περού με τη Χιλή, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Αλεξάντερ μιας και όπως αποκάλυψε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας ένιωσε κούραση με αποτέλεσμα να κάνει θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, ενώ παράλληλα θα κάνει και μαγνητική για να φανεί αν υπάρχει κάποιο άλλο ζήτημα.

«Με εξέπληξαν όσα έγιναν με τον Ρενάτο και τον Αλεξάντερ και οι εικασίες που έγιναν, ήταν απίστευτο. Η απουσία των δύο έχει να κάνει με το γεγονός ότι έφτασαν τραυματίες. Έκαναν μαγνητική και σκεφτόμαστε την αποθεραπεία των παικτών. Το γεγονός ότι έμειναν στη Λίμα εγγυάται οκτώ με δέκα θεραπείες, ενώ αν ταξίδευαν αυτές οι θεραπείες θα ήταν τρεις.

Δεν έχει αποκλειστεί, θα κάνει τις θεραπείες του και θα μας περιμένει το ξενοδοχείο όταν επιστρέψουμε. Όπως ήταν η ενημέρωση από την ομάδα του, ο Αλεξάντερ ένιωσε κούραση στα μισά του ημιχρόνου, οι φυσιοθεραπευτές προσπάθησαν στο ημίχρονο, βγήκε στο δεύτερο μέρος και έπαιξε 15 λεπτά», είπε ο Χουάν Ρεϊνόσο.

  Απαντήσεις για Μαρσιάλ, Ηλιόπουλο και αν θα κάνει μεταγραφή η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μεταγραφή… Χάμες ο Μπόατεγνκ – Έρχεται Ελλάδα με συμβόλαιο 1 εκατ. – Άλλο Μπάγερν, άλλο Ολυμπιακός”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: