Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ για ΣΕΦ: "Η πίεση είναι σε ανθρώπους που πρέπει να φέρουν φαγητό στο σπίτι" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ για ΣΕΦ: “Η πίεση είναι σε ανθρώπους που πρέπει να φέρουν φαγητό στο σπίτι” (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται απόψε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ ρωτήθηκε για την πίεση στο παρκέ και έδωσε μια υπέροχη απάντηση.

Ο σταρ της Μπάρτσα απάντησε σε ένα θέμα που συνήθως προκαλεί διαφορετικές απόψεις στον αθλητισμό, δηλαδή την πίεση των αθλητών.

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ είναι ο σούπερ σταρ της νέας Μπαρτσελόνα με προπονητή τον Ρότζερ Γκριμάου. Ο πρώην NBAer έχει κατά μέσο όρο 12,5 πόντους και 7 ριμπάουντ στο ισπανικό πρωτάθλημα και 18 πόντους και 3 ριμπάουντ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, αποδεικνύοντας σιγά σιγά τις ικανότητές του, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

«Αυτό που κάνω είναι να παίζω ένα άθλημα που αγαπώ»

Ο αδερφός του Χουάντσο λαμβάνει όλα τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν αισθάνεται πίεση:

«Πίεση για να παίξω μπάσκετ; Δεν το νομίζω. Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που δέχονται περισσότερη πίεση. Αφιερώνομαι στο να κάνω αυτό που μου αρέσει, είμαι τυχερός και η πίεση δεν είναι για μένα. Η πίεση υπάρχει για τους ανθρώπους που πρέπει να κάνουν οικογένεια και να φέρνουν φαγητό στο σπίτι κάθε μέρα», απάντησε ο Γουίλι και συνέχισε: «Έχουν πίεση, και είναι αυτό που προκαλεί αξία και αξία. Αυτό που κάνω είναι να παίζω ένα άθλημα που αγαπώ. Είμαι τυχερός».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: