Τεράστια νίκη για Βαλένθια! "Καθάρισε" ο Ντέιβις, μοιραίος στο φινάλε για την Φενέρ ο Ουίλμπεκιν (ΒΙΝΤΕΟ)


Τεράστια νίκη για Βαλένθια! "Καθάρισε" ο Ντέιβις, μοιραίος στο φινάλε για την Φενέρ ο Ουίλμπεκιν (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

«Έσπασαν» καρδιές στην ισπανική πόλη σε ένα ματς που είχε ένταση, ανατροπές και… θρίλερ επιπέδου πλέι οφ!

Η Βαλένθια έκανε τα εύκολα… δύσκολα απέναντι στην σκληροτράχηλη Φενερμπαχτσέ που «επέστρεψε» απ’ το -15, αλλά στο τέλος «μίλησε» η κλάση του «μπαρουτοκαπνισμένου» Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος «καθάρισε» για τις «νυχτερίδες» υπογράφοντας το τελικό 77-74 και το «2Χ2» για τους Ισπανούς στη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο με το πόδι στο… γκάζι κι εξασφάλισαν από νωρίς διψήφιες διαφορές, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο 22-9. Αντίστοιχα εξαιρετική ήταν η εκκίνησή τους και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν έφτασαν τη διαφορά στο +15 (36-21) στο 13’, όμως οι Τούρκοι αντέδρασαν και με «κλειδί» τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (17π., 4/7τριπ.) άρχισαν να ροκανίζουν το σκορ.

Στην τελευταία περίοδο η «Φενέρ» πέρασε μπροστά με 70-71 στο 37’, όμως ο Ντέιβις το πήρε… πάνω του κι έδωσε ξανά ένα μικρό προβάδισμα στη Βαλένθια το οποίο συντήρησε ως το τέλος, καθώς ο Γουίλμπεκιν στο 75-74 έχασε τη βολή που θα έφερνε ξανά το ματς στα ίσα, ενώ το τρίποντο που επιχείρησε στην εκπνοή δεν βρήκε στόχο για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση…

Τα δεκάλεπτα: 22-9, 39-33, 58-53, 77-74


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: