Φτιάχνει μεταγραφικές λίστες εν όψει Γενάρη ο ΠΑΟΚ – Ποιον σπουδαίο χαφ παρακολουθεί!


Φτιάχνει μεταγραφικές λίστες εν όψει Γενάρη ο ΠΑΟΚ – Ποιον σπουδαίο χαφ παρακολουθεί!


Διαφ.

Μπορεί να μοιάζει νωρίς, αφού υπάρχουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις ως το τέλος του 2023, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν είναι πολύ μακριά. Ειδικά για εκείνους που πρέπει να κάνουν την απαραίτητη προεργασία έτσι ώστε ο Λουτσέσκου να βρει έτοιμες επιλογές για παίκτες σε οποιαδήποτε θέση και αν θελήσει.

Ήδη έχουν γίνει κάποια ταξίδια για παρακολούθηση αγώνων μέσα από τους οποίους θα καθοριστούν οι τελικοί στόχοι και έπονται και άλλα. Σε πρώτη φάση οι άνθρωποι που συνιστούν το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, που είχε απενεργοποιηθεί επί Μπότο, προσπαθούν να ανιχνεύσουν την αγορά και στην πορεία θα γίνουν πιο συγκεκριμένοι στους παίκτες που θα συμπληρώσουν τις λίστες πιθανών στόχων για κάθε θέση.

Η παράμετρος της πιθανής απουσίας των τριών Αφρικανών

Χθες, ήρθε και η κλήρωση για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και πλέον Εκόνγκ, Μπάμπα και Σαμάτα γνωρίζουν ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν οι ίδιοι και οι συμπαίκτες τους στην φάση των ομίλων.

Η αλήθεια είναι ότι με βάση την κλήρωση και οι τρεις Εθνικές που ανήκουν παίκτες του ΠΑΟΚ (Νιγηρία, Γκάνα και Τανζανία και ειδικά οι δύο πρώτες), έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην φάση των «16» και αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει έναν επιπλέον πονοκέφαλο, καθώς μπορεί να λείψουν για μεγάλο διάστημα από τα ματς του ΠΑΟΚ.

  Πότε θα παίξει ο Μαρσιάλ; - Οι 3 παράμετροι που θα το κρίνουν!

Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση αρχίζει στις 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 11 Φεβρουαρίου 2024.  Με βάση την κλήρωση, λοιπόν, η Νιγηρία του Τρόοστ Εκόνγκ θα βρίσκεται στον πρώτο όμιλο μαζί με την Ακτή Ελεφαντοστού, την Ισημερινή Γουινέα και την Γουινέα-Μπισάου, η Γκάνα του Ράχμαν Μπάμπα έχει κληρωθεί στον δεύτερο όμιλο, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αίγυπτο, το Πράσινο Ακρωτήρι και την Μοζαμβίκη, ενώ η Τανζανία του Αλί Σαμάτα, έχοντας κληρωθεί στον 6ο όμιλο θα αντιμετωπίσει το Κονγκό, την Ζάμπια και το Μαρόκο. 

Φυσικά, οι παίκτες δεν θα λείψουν από τις 11 Ιανουαρίου, αλλά νωρίτερα, αφού θα πρέπει να κάνουν και μερικές προπονήσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Κι αυτή μπορεί να είναι μία κρίσιμη παράμετρος για τις μεταγραφές.

Πάντα στο κάδρο ο Μαξίμοβιτς

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, υπάρχει δεδομένο ένα όνομα που τελεί υπό παρακολούθηση. Πρόκειται για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς που είχε φτάσει μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις του Ανχελ Τόρες, προέδρου της Χετάφε δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το ντιλ, παρότι ο παίκτης ήταν πολύ θετικός. 

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε στείλει τον ατζέντη, Ντίνο Διαμαντόπουλο στην Ισπανία για να μεταφέρει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο Τόρες ζητούσε 4 επικαλούμενος το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη που έχει η Βαλένθια. Ωστόσο, τον Ιανουάριο ο παίκτης μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και αυτό προφανώς δεν περνά απαρατήρητο από τον ΠΑΟΚ που παρακολουθεί την πορεία του παίκτη στην ισπανική ομάδα. 

  Αποφάσισε ο Αλόνσο για την 11αδα - Τι θα κάνει με Ουναΐ και Μπακασέτα

Ο 29χρονος μέσος, κολλητός του Αντρίγια στην εθνική Σερβίας (είναι αμφότεροι στην αποστολή για το αποψινό παιχνίδι με την Ουγγαρία εκτός έδρας στις 21:45), παίζει ασταμάτητα. Εχει 9/9 στην Λα Λίγκα και βγήκε αλλαγή μόνο στο ματς με την Μπιλμπάο στο 85’. Παράλληλα έχει παίξει σε άλλα επτά ματς με την Σερβία με πολύ καλά στατιστικά συνολικά.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νο1 για ελληνική ομάδα ο Μπράνκο – Το… θαύμα της Φενέρ με 55 εκατ. και Ντζέκο, Τάντιτς – Θετικός για Ελλάδα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: