Αυτά τα δεδομένα με Γκος, ΜακΚίσικ και Σίκμα – Τι ισχύει ενόψει Διαβολοβδομάδας – Άσχημα νέα για τον…


Αυτά τα δεδομένα με Γκος, ΜακΚίσικ και Σίκμα – Τι ισχύει ενόψει Διαβολοβδομάδας – Άσχημα νέα για τον…


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους δύο πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις την προσεχή εβδομάδα για τη Euroleague με την αγωνία να είναι μεγάλη σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών.

Ολυμπιακός: Με τρείς παίκτες στα… πιτς είναι οι Ερυθρόλευκοι ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων κόντρα σε Αρμάνι και Παρτιζάν για τη Euroleague, με την μεγάλη αγωνία να έχει να κάνει με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος δύσκολα θα πρέπει να υπολογίζεται για τον αγώνα της Τρίτης (17/10) στο Μιλάνο, ενώ το πιθανότερο είναι να δώσει το παρών κόντρα στους Σέρβους δύο μέρες μετά.

Από την άλλη ο Λουκ Σίκμα από την πλευρά του δείχνει να είναι καλύτερα από τον τραυματισμό που τον έχει ταλαιπωρήσει και τη Δευτέρα (16/10) θα φανεί αν τελικά θα ταξιδέψει στην Ιταλία, ενώ όσον αφορά στον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Αμερικανός χρειάζεται χρόνο και το πιθανότερο είναι να μην είναι παρών ούτε στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (30/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟ, ούτε μόνος του 1ος ο ΠΑΟΚ – Καμπανάκι με τον Φωστήρα της Σερβίας για Ολυμπιακό”


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: