Αποκάλυψη Νικολογιάννη για Δούκα και Βοτανικό – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για τα στόπερ


Αποκάλυψη Νικολογιάννη για Δούκα και Βοτανικό – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για τα στόπερ


Διαφ.

Η αλλαγή Δημοτικής Αρχής στην Αθήνα έχει φέρει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να κάνει το δικό σχόλιο για το θέμα.

Τάσος Νικολογιάννης: Τόσο για τον τραυματισμό του Πάλμερ Μπράουν και τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όσο και τον νέο Δήμαρχο Αθήνας και τη θέση του για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τον τραυματισμό του Πάλμερ Μπράουν, σχολίασε: «Αν χρειαστεί ο Αράο μπορεί να παίξει και στόπερ, έχει καλύψει αυτήν τη θέση στην καριέρα του. Είναι λίγο γκαντεμιά οι τραυματισμοί στα στόπερ, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, ούτε πέντε στόπερ μπορείς να έχεις. Το καλό είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει την εναλλακτική λύση του Αράο. Θα γίνει και μία διαχείριση Σένκεφελντ και Γεντβάι σε πιο βατά ματς, ίσως πάρουν ανάσες».

Για τον νέο Δήμαρχο Αθήνας και τον Βοτανικό:  «Έχουν πέσει οι υπογραφές για τον Βοτανικό από όλες τις πλευρές. Μέχρι το τέλος του χρόνου έχει δρομολογηθεί να ξεκινήσουν τα έργα. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι κάτι σε εκκρεμότητα. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, θα ήταν αμφίβολη η κατάσταση. Περιμένουμε τη θέση του Χάρη Δούκα, παλιότερα έχει τοποθετηθεί υπέρ του Βοτανικού», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

  Απάντηση ΠΑΟ σε Αγγελόπουλους: "Αδιάβαστοι και με βαθύ πόνο - Δεν σέβονται"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ήθελε ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, υπέγραψε Ολυμπιακό – Τον “έδιωξαν” από τον ΠΑΟΚ λόγω… φανέλας Άρη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: