Τσακίρης: "Δύσκολο να αντιμετωπιστεί η πάνοπλη ΑΕΚ – Πάει για διπλό κόντρα στη Μαρσέιγ"


Τσακίρης: “Δύσκολο να αντιμετωπιστεί η πάνοπλη ΑΕΚ – Πάει για διπλό κόντρα στη Μαρσέιγ”


Διαφ.

Για την προετοιμασία της Ένωσης ενόψει ης επανέναρξης του πρωταθλήματος και του κρίσιμου αγώνα με τη γαλλική ομάδα αναφέρθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

ΑΕΚ: Για την υποχρέωση της Ένωσης να ξεκινήσει με νίκες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και τον αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης σημειώνοντας αρχικά πως το σύνολο του Αλμέιδα πρέπει να κάνει το 2/2 κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ ώστε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή σε περίπτωση απώλειας βαθμών από τους αντιπάλους του.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ σημείωσε πως η ΑΕΚ θα πάει μόνο για τη νίκη, μιας και ο Ματίας Αλμέιδα έχει περάσει αυτή τη λογική στην ομάδα, ενώ ανέφερε πως αν η Ένωση έχει σερί αγώνων στα πόδια της με όλους τους παίκτες στη διάθεση της δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να τονίζει πως αν ο Λιβάι Γκαρσία είναι εντάξει θα πάρει χρόνο συμμετοχής με Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος να φύγει τζάμπα top όνομα στο Λιμάνι – Τον ζήτησε ο Μαρτίνεθ από Μαρινάκη – “Σφήνα” από Γαλλία!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: