Έβγαλε είδηση μεταγραφής ο Αθανασίου – Για τι παίκτη θα κινηθεί τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός!


Έβγαλε είδηση μεταγραφής ο Αθανασίου – Για τι παίκτη θα κινηθεί τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός!


Διαφ.

Τα τελευταία νέα από το “πράσινο στρατόπεδο” και των μεταγραφικών εν όψει Γενάρη.

Στην απίστευτη… γκαντεμιά που έχει χτυπήσει τον Παναθηναϊκό ως προς τους κεντρικούς αμυντικούς του, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Η είδηση του τριημέρου είναι ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν γιατί φέρνει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τη θέση του στόπερ. Θα μείνει εκτός μέχρι την επόμενη διακοπή, θα φτάσει κοντά δύο μήνες μαζί με τις διακοπές. Είναι πολύ δύσκολη η συνθήκη που έχει διαμορφωθεί για τον Γιοβάνοβιτς, πλέον έχει μόνο τους Σένκεφελντ και Γεντβάι ενώ ο τραυματισμός του Πάλμερ-Μπράουν συνεχίζει την κακοδαιμονία που κυνηγάει τους στόπερ φέτος», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού θύμισε πως, μετά τον τραυματισμό του Μάγκνουσον, είχε επισημάνει ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι το Τριφύλλι να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αυτό δεν αλλάζει, προφανώς, ούτε τώρα!

Παράλληλα σχολιάζοντας την ανάδειξη του κ. Δούκα ως νέου δημάρχου της Αθήνας, τόνισε ότι οι Πράσινοι τηρούν στάση αναμονής για το θέμα του γηπέδου, όπου βέβαια έχουν ήδη «πέσει» οι υπογραφές και θα συνιστούσε «πολιτική αυτοκτονία» οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη για τον Βοτανικό…

  Δεν επενδύει μόνο για τίτλο ο Ηλιόπουλος - Stop σε Λιόλιου λόγω Ολυμπιακού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Ντόρσεϊ ούτε Ρογκαβόπουλος – “Μάχη” ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Έλληνα γκαρντ – Βρήκαν… νέο Σλούκα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: