Αγωνία για δύο στον Ολυμπιακό – Ποιους περιμένει ο Μαρτίνεθ – Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟ


Αγωνία για δύο στον Ολυμπιακό – Ποιους περιμένει ο Μαρτίνεθ – Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟ


Διαφ.

Τις “μηχανές” του για το “αιώνιο” ντέρμπι ζεσταίνει ο Ολυμπιακός, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να περιμένει να δει αν θα έχει στην διάθεσή του δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καταστρώνει ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, περιμένοντας τις επιστροφές των διεθνών, αλλά και το τι θα γίνει με τους Νίκολας Φρέιρε και Βιθέντε Ιμπόρα.

Ο Αργεντινός στόπερ δεν έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Πράσινους, ενώ ο Ιμπόρα ακολούθησε χθες μέρος του προγράμματος, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος, αφού έχει μείνει εκτός δράσης για σχεδόν έναν μήνα. Κάτι που σημαίνει ότι και να προλάβει να μπει στην αποστολή, δύσκολα θα βρεθεί στο βασικό σχήμα.

Στο μυαλό του ο Μαρτίνεθ έχει καταλήξει σε ενδεκάδα για το ντέρμπι και μόνο κάτι έκτακτο θα του αλλάξει τα πλάνα. Αυτή πιθανότατα θα αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη ή Φρέιρε, Ορτέγκα, Καμαρά, Χέσε, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Κααμπί.

  Έκλεισε τεράστιο ντιλ ο Μαρινάκης! Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φεύγει ο Σκάρπα, έκανε μεγάλο λάθος – Πληρώνουν 2.5 εκατ. για Μπερνάρ – Μαύρο πρόβατο ο Ροντινέι”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: