Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Μπαρτζώκα στον φετινό Ολυμπιακό – "Να τραβηχτεί το αυτί του Κάνααν"


Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Μπαρτζώκα στον φετινό Ολυμπιακό – “Να τραβηχτεί το αυτί του Κάνααν”


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να φύγουν με νίκη από τη Λομβαδρία κόντρα στην Αρμάνι, με τον Αμερικανό γκαρντ να αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να μείνει έτσι.

Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά του Κάνααν ο οποίος αποβλήθηκε αρκετά νωρίς από το χθεσινό παιχνίδι των Ερυθρολεύκων κόντρα στην Αρμάνι μίλησε αρχικά ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σημειώνοντας ότι ο Αμερικανός με τη συμπεριφορά του στέρησε μια πηγή σκοραρίσματος από την ομάδα, ενώ επεσήμανε ότι και στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα έδειξε προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

«Πρέπει να τραβήξει κάποιος το αυτί του Κάνααν. Είναι συσσωρευμένες οι συμπεριφορές του, πρέπει να ηρεμήσει λίγο», σχολίασε.

Όσον αφορά στο θέμα με το σκοράρισμα που δείχνει ότι έχει ο Ολυμπιακός ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε ότι θα ήθελε να περιμένει λίγο για να διαπιστώσει εάν υπάρχει πραγματικά πρόβλημα, επισημαίνοντας ότι με τους τραυματισμούς και την κόπωση ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να κάνει πράξη τα όσα έχει στο μυαλό του για την εφετινή σεζόν.

  “Πέρασε τα ιατρικά ο Μαρσιάλ - Πάει για τις υπογραφές”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει άμυνα ο Ολυμπιακός – Δύο στόπερ και top όνομα χαφ – “Καμπανάκι” για δύο μεταγραφές του καλοκαιριού


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: