Αποκαλυπτικός ο Λιάσος Λουκά – Αυτό έγινε με το δελτίο του στο ΠΑΟΚ – Μακάμπι (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποκαλυπτικός ο Λιάσος Λουκά – Αυτό έγινε με το δελτίο του στο ΠΑΟΚ – Μακάμπι (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ήταν περίπου 20 χρόνια πριν όταν ο Δικέφαλος του Βορρά έπαιζε με τη Μακάμπι για τα προκριματικά του Champions League όμως το πρόβλημα με το δελτίο του Κύπριου παίκτη έφερε τον αποκλεισμό για τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Πριν περίπου μια 20ετία, ο ΠΑΟΚ έδινε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της ιστορίας του. Αγωνιζόταν κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο το παιχνίδι χάθηκε στα χαρτιά με 0-3, καθώς χρησιμοποιήθηκε ο Λιάσος Λουκά, αντικανονικά, καθώς ήταν τιμωρημένος. Ο Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» και νυν προπονητής στην ΑΕΖ, μίλησε ανοιχτά για το τι έγινε εκείνη τη μέρα στην εκπομπή δοκάρι και μέσα του PodIt.

Χαρακτήρισε το παιχνίδι ως το χειρότερο της καριέρας του και το χειρότερο στην ιστορία του ΠΑΟΚ, έριξε τις ευθύνες στους ιθύνοντες των γραφείων του Δικεφάλου που δεν διάβασαν τη λίστα με τους τιμωρημένους που έστειλε η UEFA. Επίσης, χαρακτήρισε την ατμόσφαιρα στην Τούμπα εξαιρετική ενώ σημείωσε πως όποιος πάει στον ΠΑΟΚ και να μην θέλει υποστηρίζει τον Δικέφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει άμυνα ο Ολυμπιακός – Δύο στόπερ και top όνομα χαφ – “Καμπανάκι” για δύο μεταγραφές του καλοκαιριού


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: