Με το… πόδι στο γκάζι ο Αλμέιδα – Στο… κόκκινο οι προπονήσεις της ΑΕΚ – Αυτό θέλει

Ο Αλμέιδα βρίσκεται με το πόδι στο γκάζι – Οι προπονήσεις της ΑΕΚ βρίσκονται στο κόκκινο – Αυτό είναι αυτό που επιθυμεί.

Με το… πόδι στο γκάζι ο Αλμέιδα – Στο… κόκκινο οι προπονήσεις της ΑΕΚ – Αυτό θέλει


Διαφ.

Η Ένωση προετοιμάζεται για την επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεών της και ο Αργεντίνος τεχνικός θέλει να ανεβάσει την ταχύτητα των προπονήσεων ώστε οι παίκτες του να αποκτήσουν ρυθμό.

ΑΕΚ: Για τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα, που δεν θα αλλάξουν παρά τους τραυματισμούς στην Ένωση, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, αναφέροντας ότι ο Αργεντίνος τεχνικός δεν χαμηλώνει ποτέ την ένταση των προπονήσεων, με αφορμή το μυϊκό πρόβλημα του Πισάρο.

Παράλληλα εξήγησε ότι αυτό γίνεται η ΑΕΚ να έχει σταθερότητα σε όλη τη χρονιά, κάτι που αποδείχθηκε σωστό πέρυσι με τη σούπερ πετυχημένη σεζόν, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα του πετάλου της OPAP Arena στο ματς της Εθνικής, τονίζοντας ότι οι ανακοινώσεις ΕΠΟ και Αστυνομίας έλυσαν την απορία γιατί έμεινε κλειστό και εξηγώντας το σκεπτικό των λόγων ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει άμυνα ο Ολυμπιακός – Δύο στόπερ και top όνομα χαφ – Καμπανάκι για δύο μεταγραφές του καλοκαιριού


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: