Ατάκες με νόημα από Μαρτίνεθ στους παίκτες του – Το σύνθημα εν όψει ΠΑΟ – "Ξεκινάμε την Κυριακή"


Ατάκες με νόημα από Μαρτίνεθ στους παίκτες του – Το σύνθημα εν όψει ΠΑΟ – “Ξεκινάμε την Κυριακή”


Διαφ.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό, ο οποίος την Κυριακή (22/10, 19:30) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει επιχειρήσει από πολύ νωρίς να βάλει στο κλίμα τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας το σύνθημα για νίκη εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τους Πράσινους.

«Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και συνέχεια βελτιωνόμαστε. Ζητούμενο είναι οι νίκες, διότι αυτές συνοδεύουν τον Ολυμπιακό και τη δυναμική του. Τις μέρες της διακοπής δουλέψαμε πολύ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μπαίνουμε ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με συνεχόμενα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Είμαστε δυνατοί και μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, ξεκινώντας από την προσεχή Κυριακή με τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός στους παίκτες.

Όσον αφορά στην πιθανότερη ενδεκάδα, θα αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Έσε, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα, Ελ Καμπί και υπάρχει ένα δίλημμα για το αριστερό άκρο της άμυνας (Κίνι/Ορτέγκα) και στα στόπερ (Φρέιρε/Ντόη).

  Επική ανατροπή η Ατλέτικο! Νίκη Μονακό με Μπάρτσα - Ιστορική Μπρεστ (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για… 8.2 εκατ. λόγους δεν παίζει ο Βλαχοδήμος στη Νότιγχαμ – Γιατί τον ήθελε ο Μαρινάκης – Ο όρος για Ολυμπιακό


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: