Γι’ αυτό… φωνάζει ο Ολυμπιακός – Τι είχε πει ο Βαρούχας για τα "εγκλήματα", ο έξαλλος Μαρινάκης και το "ντου" (Vid)


Γι’ αυτό… φωνάζει ο Ολυμπιακός – Τι είχε πει ο Βαρούχας για τα “εγκλήματα”, ο έξαλλος Μαρινάκης και το “ντου” (Vid)


Διαφ.

Ποιο είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης στο οποίο αναφέρονται οι Πειραιώτες με τη φράση… “επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ένας διαιτητής VAR”;

Την ενόχλησή του για τον ορισμό διαιτητών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικεντρώνονται στην επιλογή του VAR, Πιτσινίνι τονίζοντας ότι: «επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ένας διαιτητής VAR που δεν είναι καν διεθνής».

Στο Λιμάνι είναι έξαλλοι γιατί ο Πιτσίνι ήταν στο περσινό Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 για τα πλέι οφ, όταν είχα διαμαρτυρηθεί εντονότατα για τα δύο γκολ της Ένωσης. Το 1-2 ήρθε από πέναλτι που κέρδισε ο Βίντα μετά από μαρκάρισμα του Ρέαμπστιουκ, ενώ στο τρίτο θεωρούν ότι υπάρχει φάουλ του Άμραμπατ.

Ο Κώστας Νικολακόπολους ανέφερε προ ολίγου στον ΣΠΟΡΦ ΦΜ: «ότι ο Πιτσινίνι ήταν στο VAR και στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 τον προηγούμενο Απρίλιο στο επεισοδιακό ντέρμπι όπου -όπως θύμισε- είχε συμφωνήσει σε όλες τις υποδείξεις του συμπατριώτη του Ιταλού πρώτου διαιτητή, που ήταν καθοριστικές για την έκβαση του παιχνιδιού και όλες εις βάρος του Ολυμπιακού».

Θυμηθείτε το παιχνίδι:

  Ο Λο Σέλσο "καθάρισε" για τη Μπέτις με 2 γκολ (Highlights)


Οι διαιτητητικές απφοάσεις είχαν προκαλέσει την οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη, που λίγο πριν το φινάλε είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να εκφράσει τα παράπονά του στον ρέφερι, ενώ μετά τη λήξη υπήρξε “ντου” των οπαδών και επεισόδια με την Αστυνομία!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: