Οριστική απόφαση για το Πανσερραϊκός-Άρης – Το ανακοίνωσε επίσημα η Super League


Οριστική απόφαση για το Πανσερραϊκός-Άρης – Το ανακοίνωσε επίσημα η Super League


Διαφ.

Η διοργανώτρια Αρχή γνωστοποίησε τι μέλλει γενέσθαι με το ματς, που βρέθηκε στον… αέρα λόγω ακαταλληλότητας στο γήπεδο του Πανσερραϊκού.

Η Super League αποφάσισε την αντιστροφή της έδρας για τις αναμέτρησεις Πανσερραϊκός – Άρης, κάτι που σημαίνει ότι το ματς του Σαββάτου (21/10) μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με γηπεδούχο τον Άρη. Το παιχνίδι με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό μεταφέρεται για τον Β’ γύρο της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι λόγω ζητημάτων στατικότητας στο γήπεδο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε  την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Πανσερρραϊκός και Άρης και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Άρης και Πανσερραϊκός.

  Η ομάδα έκπληξη που κοιτάει από πάνω, προς τα κάτω, τη Serie A

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα την αντιστροφή της εν λόγω σειράς αγώνων και ως εκ τούτου, για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Άρης – Πανσερραϊκός» και για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Πανσερραϊκός – Άρης».

Ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΑΕ Άρης “Κλεάνθης Βικελίδης” την ίδια ημέρα και ώρα που είχε οριστεί αντίστοιχα ο αγώνας ΠΑΕ Πανσερραϊκός – Άρης, δηλαδή το Σάββατο 21/10/2023 και ώρα 20.00.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: