Συμφώνησε ο Ολυμπιακός με τον πρόεδρο, χαλάει τη μεταγραφή ο παίκτης – Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα!


Συμφώνησε ο Ολυμπιακός με τον πρόεδρο, χαλάει τη μεταγραφή ο παίκτης – Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα!


Διαφ.

Μία κλεισμένη συμφωνία δύσκολα θα ολοκληρωθεί, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, ενώ ήδη έχει υπάρξει… σφήνα από κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης.

Ολυμπιακός: Μπερδεμένο είναι το ρεπορτάζ που υπάρχει με τον Σέρτζι Καρντόνα, τον Ολυμπιακό και την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεδομένου ότι ο 24χρονος αριστερός μπακ τής Λας Πάλμας βρίσκεται στη λίστα τού Αντόνιο Κορδόν και, ήδη, από το περασμένο καλοκαίρι θα μπορούσε να είχε βρεθεί στο Λιμάνι.

Μάλιστα, ρεπορτάζ τού περασμένου καλοκαιριού ανέφερε ότι οι δύο ομάδες είχαν δώσει τα χέρια για την παραχώρησή του με ένα ποσό πάνω από 2 εκατ. ευρώ, αλλά δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή του λόγω της επιθυμίας τού παίκτη να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία τού ισπανικού πρωταθλήματος – Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα τής Λας Πάλμας στη Segunda Division είχε αναδειχθεί ο καλύτερος αριστερός μπακ.

Η πληροφορία, τώρα, από την Ισπανία αναφέρει ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Λας Πάλμας για τη μετακίνησή του στην ομάδα τού Ντιέγκο Σιμεόνε, κάτι που προφανώς ανατρέπει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, για να διευκρινίσουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

“Για αυτό δεν ήρθε στον Ολυμπιακό – Συμφωνία με τους Πειραιώτες – Έτσι θα τον κλέψει ο Σιμεόνε”

“Η αλήθεια είναι ότι η Λας Πάλμας τα είχε βρει με τον Ολυμπιακό και ήθελε να πουλήσει τον παίκτη το περασμένο καλοκαίρι, γιατί είχε πρόβλημα με το Financial Fair Play. Ο παίκτης όμως επέμενε και ήθελε να μείνει για να παίξει La Liga, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Καλός παίκτης, σίγουρα στους διακριθέντες τής Λας Πάλμας και τώρα ακούγεται για την Ατλέτικο γιατί δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας υποστήριζε ότι τα έχουν βρει με τον Ολυμπιακό. Αλλά από τη στιγμή που μπαίνει η Ατλέτικο, τα δεδομένα αλλάζουν. Ψάχνει παίκτη εκεί η ομάδα του Σιμεόνε και τον θέλουν ως low cost“.

“Γεμίζει το ρόστερ στην Ατλέτικο – Χουανκάρ αλλά πιο δυνατός – Βασικός με Ορτέγκα”

Θα βρει χρόνο στην 11άδα τής Ατλέτικο αν πάει εκεί;

  Ατάκες Ομπράντοβιτς για Παύλο, Δημήτρη και το 7ο του Παναθηναϊκού

“Για να γεμίσει το ρόστερ τον θέλει, δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη να ματσάρει μια καλή προσφορά για την απόκτησή του. Πάντως αν έχει πρόταση από Ολυμπιακό και Ατλέτικο, λογικό είναι να επιλέξει τη δεύτερη”.

Ποια είναι τα στοιχεία του;

“Είναι ισορροπημένος μπακ, και αμυντικά και με την μπάλα είναι εντάξει. Σύγχρονος αριστερός μπακ με ανεβάσματα, καλή σέντρα και δυνατός αμυντικά. Λίγο στον Χουάνκαρ μοιάζει, αν και ο Χουάνκαρ είναι πιο σοφτ ενώ ο Καρντόνα είναι πολύ δυνατός”.

Τον “βλέπεις” στον Ολυμπιακό;

“Αν έρθει θα είναι βασικός μαζί με Ορτέγκα. Αν και φαίνεται να έχει το μυαλό του στην Ισπανία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Γλίτωσε ο Ολυμπιακός από Αζάρ – Απροπόνητος, τεμπέλης, με κιλά – Δεν ήθελαν… Χάμες οι Κορδόν, Μαρτίνεθ”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: