Τρίβει τα… χέρια του ο Λουτσέσκου – Τότε το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο με ΠΑΟΚ


Τρίβει τα… χέρια του ο Λουτσέσκου – Τότε το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο με ΠΑΟΚ


Διαφ.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να είναι μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές του Δικεφάλου του Βορρά, όμως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε από την Ιταλία δεν τον έχει αφήσει ακόμα να αγωνιστεί.

ΠΑΟΚ: Ο Μάρκος Αντόνιο αποτέλεσε μια από τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες για τον ΠΑΟΚ, με τον τραυματισμό που «κουβάλησε» από την Ιταλία να μην του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί ως τώρα με τη φανέλα του Δικεφάλου.Ο 23χρονος μέσος είχε υποστεί θλάση δευτέρου προς τρίτου βαθμού στις αρχές Αυγούστου, μια από τις πλέον «βαριάς» μορφής θλάση. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός μπορεί να αφήσει έναν ποδοσφαιριστή εκτός δράσης για ένα διάστημα 8-10 εβδομάδων κάτι που εξαρτάται και από την έκβαση της αποθεραπείας.

Ο Μάρκος Αντόνιο ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς εδώ και λίγες ημέρες και για να μπορέσει να επιστρέψει ομαλά στην αγωνιστική δράση θα πρέπει να κλείσει έναν αριθμό προπονήσεων υψηλών εντάσεων. Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσε να είναι σε θέση να αγωνιστεί στα πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν μετά τη διακοπή, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν επτά ματς σε 22 μέρες.

Πηγή: sfina.gr

  Όταν φέρνεις Μαρσιάλ, δεν σε... νοιάζουν o Λιβάι και ο Πιερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό… φωνάζει ο Ολυμπιακός – Τι είχε πει ο Βαρούχας για τα “εγκλήματα”, ο έξαλλος Μαρινάκης και το “ντου” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: