"Καμπανάκι" από Έλληνα της Γερμανίας – Αυτό ισχύει με τα εισιτήρια στην Άιντραχτ – Τι να προσέξει ο ΠΑΟΚ


“Καμπανάκι” από Έλληνα της Γερμανίας – Αυτό ισχύει με τα εισιτήρια στην Άιντραχτ – Τι να προσέξει ο ΠΑΟΚ


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε κάτοικος Φρανκφούρτης όπου και αναφέρθηκε για τον επερχόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ και τι θα πρέπει να προσέξουν οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά.

Αλέξανδρος Κόκκινος: Ο μόνιμος κάτοικος Φρανκφούρτης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την αναμέτρηση της 30ης Νοεμβρίου όταν η Άϊντραχτ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική του Conference League, απαντώντας σε ένα πολύ απλό ερώτημα: Είναι εύκολο για έναν Έλληνα να προμηθευτεί εισιτήριο του αγώνα, εκτός από τα εισιτήρια που επίσημα θα πάρει ο Δικέφαλος του Βορρά;

Παρότι δεν παρακολουθώ τα αθλητικά δρώμενα, έχω αρκετούς φίλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να βρεθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έτυχε να κάνουμε μία κουβέντα. Αυτό που εισέπραξα ως μήνυμα, είναι ότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες. Είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσει κάποιος Έλληνας να αγοράσει εισιτήριο από οπαδούς της Άϊντραχτ. 

Βλέπετε, τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Και γίνεται ταυτοποίηση. Μόνο όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξασφαλίσουν εισιτήρια από την ομάδα, θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης. Οι υπόλοιποι; Ακόμη και αυτοί που αγόρασαν αεροπορικά εισιτήρια, βρήκαν ξενοδοχεία, αλλά δεν έχουν εισιτήρια του αγώνα; Είναι προτιμότερο να σκεφθούν ξανά, εάν θα κάνουν αυτό το ταξίδι”, είπε ο Αλέξανδρος Κόκκινος.

  Αποκάλυψη για το συμβόλαιο του Κουάισον στον Άρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ντου” της Φενέρ για άσο της ΑΕΚ – Έξι εκατομμύρια ζητάει ο Μελισσανίδης – Ούτε Πινέδα ούτε Λιβάι Γκαρσία!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: