Να βγάλει αντίδραση με Λαύριο ο Παναθηναϊκός – Ταξίδι στη Ρόδο για Ολυμπιακό – Αλλαγές στο ρετιρέ της Α1;


Να βγάλει αντίδραση με Λαύριο ο Παναθηναϊκός – Ταξίδι στη Ρόδο για Ολυμπιακό – Αλλαγές στο ρετιρέ της Α1;


Διαφ.

Αν και πριν από το τζάμπολ της 3ης αγωνιστικής της Basket League, το «ρετιρέ» μοιράζονται τέσσερις ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Προμηθέας και Λαύριο), ο αριθμός αυτός θα είναι μειωμένος με την ολοκλήρωσή της, αφού οι δύο εκ των τεσσάρων παίζουν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τη Δευτέρα (23/10) στις 20:15, μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της έδρας των «πράσινων».   

Ο Ολυμπιακός, αφού χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να πανηγυρίσει τη νίκη επί της Παρτιζάν, μετά από συγκλονιστική «μάχη» στη Euroleague την περασμένη Πέμπτη (19/10) ταξιδεύει στη Ρόδο, όπου θα βρει στον δρόμο του τον Κολοσσό, την Κυριακή (22/10, 17:15). Οι Ροδίτες έχουν ρεκόρ 1-1 και θα τα δώσουν όλα για μία νίκη… έκπληξη απέναντι στους «ερυθρόλευκους». 

Ο Προμηθέας υποδέχεται το νεοφώτιστο Μαρούσι τη Δευτέρα (23/10) στις 17:15 στην Πάτρα. Το Μαρούσι που την Παρασκευή (20/10) ανακοίνωσε την απόκτηση ενός 7ου παίκτη, του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ Αμάουρι Χάρντι, μετρά δύο ήττες και θα προσπαθήσει να… σπάσει το ρόδι στην Αχαϊα. 

  Δεν τον πήρε ο ΠΑΟΚ - Ενδιαφέρον από Αγγλία και... Μαρινάκη

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής «ανοίγει» σήμερα (21/10) στις 17:15, όταν ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Περιστέρι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετρά 1 νίκη – 1 ήττα, την ώρα που η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεκίνησε το πρωτάθλημα φέτος με δύο ήττες, δηλαδή από τον Κολοσσό στη Ρόδο στην 1η αγωνιστική και από τον Παναθηναϊκό στο «Ανδρέας Παπανδρέου» στη 2η. 

Στις 20:15 το Σάββατο (21/10), η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, καθώς στην πρεμιέρα γνώρισε εντός έδρας ήττα από το Λαύριο και στη 2η αγωνιστική υπέστη ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα, οι Αχαιοί μετρούν 1 νίκη – 1 ήττα σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Basket League. 

Τέλος, ο Άρης φιλοξενεί την Καρδίτσα, την Κυριακή (22/10, 20:15) με στόχο τη δεύτερη νίκη του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι Θεσσαλοί θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη με στόχο μία καλή εμφάνιση που θα τους χαρίσει μια πρώτη νίκη στην Basket League.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: