"Μεταγραφή" Περέα στην Εθνική Ελλάδας – "Μαχητικός φορ, όχι καλύτερος του Γιακουμάκη"


“Μεταγραφή” Περέα στην Εθνική Ελλάδας – “Μαχητικός φορ, όχι καλύτερος του Γιακουμάκη”


Διαφ.

Ο πρώην άσος του Βόλου, του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού μπορεί να επιστρέψει στη χώρα μας σύντομα, αλλά όχι  για να πάρει κάποια μεταγραφή…

Διαδικασίες για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου έχει αρχίσει ο Χουάν Χοσέ Περέα σύμφωνα με πληροφορίες, πρώην επιθετικός τού Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιαννινα, καθώς έμεινε για 3 χρόνια στην Ελλάδα και έχει παντρευτεί Ελληνίδα – Αρα έχει τις προϋποθέσεις για να το αποκτήσει και, φυσικά, έπειτα θα είναι διαθέσιμος στις επιλογές τού Γκουστάβο Πογέτ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι μέχρι το τέλος τού χρόνου να έχει το διαβατήριο στα χέρια του, άρα δεν αργεί η στιγμή που δυνητικά θα τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο μπορεί να δώσει όντως βοήθειες στην Εθνική ομάδα, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που έχει στις κλήσεις/ρόστερ της επιθετικούς όπως ο Βαγγέλης Παυλίδης (έχει πετύχει, ήδη, 9 γκολ με τη φανέλα της Άλμκααρ στην τρέχουσα αγωνιστικη περίοδο), ο Τάσος Δουβίκας (2 γκολ σε 5 ματς στη La Liga) και ο Γιώργος Γιακουμάκης (15 γκολ σε 24 ματς στο MLS).

To sportdog επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Γερμανία που αγωνίζεται ο Περέα, στη Χάνσα Ροστόκ (δεύτερη κατηγορία) με τη μορφή δανεισμου από τη Στουτγκάρδη, προκειμενου να δούμε αν μπορεί να γίνει το νέο αίμα που χρειάζεται η Εθνική ομάδα.

  Νέες ημερομηνίες στον Ολυμπιακό - Πότε γυρίζουν Έβανς, Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ

“Ήταν εκτός ομάδας στη Στουτγκάρδη, δεν τον υπολόγιζαν, αλλά πήγε στη Χάνσα που ως ομάδα παίζει στην κόντρα, και εκεί είναι βασικός. Παίρνει χρόνο και είναι από τους καλούς τη Χάνσα”, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να δώσει βοήθειες στην Εθνική ομάδα;

“Δεν είναι καλύτερος από τον Δουβίκα και τον Παυλίδη, που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στις ομάδες τους. Μαχητικός επιθετικός είναι ο Περέα βέβαια, αλλά ως εκεί”.

Στη Χάνσα έχει πετύχει 3 γκολ σε 7 ματς και είναι πρώτος σκόρερ της

“Πρόκειται για μικρομεσαία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Είναι φιλότιμος, μαχητικός, είναι παίκτης προπονητή. Αλλά δεν ξέρω αν είναι για την εθνική. Είναι πίσω και από τον Γιακουμάκη ως επίπεδο”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφορά 14.2 εκατ. στις άμυνες Ολυμπιακού και ΠΑΟ – Συζητήσεις με Πασχαλάκη-Μπρινιόλι, υπάρχει απόσταση

 
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: