Τρίβουν τα… χέρια τους στον Άρη – Η μεταγραφή που βγάζει… μάτια με το καλημέρα – Έγινε ήδη σημείο αναφοράς


Τρίβουν τα… χέρια τους στον Άρη – Η μεταγραφή που βγάζει… μάτια με το καλημέρα – Έγινε ήδη σημείο αναφοράς


Διαφ.

Ο Φαμπιάνο πέτυχε το γκολ της νίκης για τον Άρη στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό κι όπως ήταν λογικό τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του. Και δικαίως.

Άρης: Ο Φαμπιάνο πέτυχε το γκολ της νίκης για τον Άρη στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό κι όπως ήταν λογικό τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του. Και δικαίως. Βέβαια, το σημείο αναφοράς των Κιτρινόμαυρων χθες, που έστειλε μάλιστα κι ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον, ήταν ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Εκ των κορυφαίων παικτών του Άρη στο παιχνίδι, έκανε… παπάδες, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στάθηκε άτυχος στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Ρώσος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα των Κιτρινόμαυρων, αποτελώντας διαρκή πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. «Χρεώνεται» την ασίστ στο γκολ του Φαμπιάνο, αφού εκείνος εκτέλεσε το κόρνερ, ενώ παραλίγο να πετύχει ένα από τα καλύτερα γκολ τα σεζόν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο 23χρονος εξτρέμ πήγε να… κερδίσει μόνος του τον Πανσερραϊκό και είναι σίγουρο πως αν συνεχίσει έτσι, τότε ο Άρης θα βρεθεί το πολυπόθητο δεύτερο, μετά τον Μορόν, σημείο αναφοράς.

  Εξελίξεις με ξένο του Ολυμπιακού! Στην Αθήνα ο μάνατζέρ του

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή μετά το Φάληρο ο ΠΑΟ – Δυνατά για στόπερ 2.2 εκατομμυρίων – “Δώρο” Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: