"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ – Ο μεγάλος κίνδυνος να πάει με -5 βασικούς στο ντέρμπι


“Συναγερμός” στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ – Ο μεγάλος κίνδυνος να πάει με -5 βασικούς στο ντέρμπι


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο αύριο (22/10, 18:30) στο γήπεδο της Τούμπας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης μετά από την διακοπή λόγω δημοτικών εκλογών και προκριματικών του EURO 2024.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο σήμερα (22/10, 18:30) στο γήπεδο της Τούμπας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης μετά από την διακοπή λόγω δημοτικών εκλογών και προκριματικών του EURO 2024.

Μέσα σε όλα που θα πρέπει να υπολογίζει και να σκέφτεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την διαχείριση για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου αλλά και γενικά, ειναι και το θέμα με τις κίτρινες κάρτες που έχει προκύψει, με πέντε παίκτες να βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας μιας αγωνιστικής.

Απο φέτος έχει αλλάξει ο κανονισμός και η τιμωρία της μιας αγωνιστικής ειναι στις τρεις κίτρινες και έτσι, ο ΠΑΟΚ έχει πέντε βασικούς παίκτες που έχουν στις πρώτες επτά αγωνιστικές από δυο κίτρινες.

  Κρούνιτς αντί Μπακαγιόκο ο ΠΑΟΚ - "Όχι" σε ΑΕΚ, ΠΑΟ λόγω Καζιράγκι ο Κορέα!

Στο όριο της ποινής – και με τα δυο σερί ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας να πλησιάζουν – βρίσκονται οι Μπάμπα Ράχμαν, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάισον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τόμας Κεντζιόρα.

Χρειάζεται προσοχή από τους συγκεκριμένους – αλλά και γενικότερα – παίκτες για το θέμα των καρτών μιας που μπαίνει ο ΠΑΟΚ σε ένα δύσκολο διάστημα με έξι αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη για τις επόμενες 22 μέρες αρχής γενομένης από τον αγώνα αύριο κόντρα στον Ατρόμητο.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή μετά το Φάληρο ο ΠΑΟ – Δυνατά για στόπερ 2.2 εκατομμυρίων – “Δώρο” Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: