Παρέμβαση εισαγγελέα για την κροτίδα στον Χουάνκαρ – Τι έγινε στα αποδυτήρια με παίκτες Ολυμπιακού-ΠΑΟ


Παρέμβαση εισαγγελέα για την κροτίδα στον Χουάνκαρ – Τι έγινε στα αποδυτήρια με παίκτες Ολυμπιακού-ΠΑΟ


Διαφ.

Το ντέρμπι των Αιωνίων στο Φάληρο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ κάτι που έφερε νέα δεδομένα για τη δικαστική μάχη των δύο ομάδων που ακολουθεί.

Ολυμπιακός: Στα δικαστήρια θα κριθεί το ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό, μετά τη διακοπή λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ, όμως όπως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, στο γήπεδο βρισκόταν εισαγγελέας και αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση και την κροτίδα στο Χουάνκαρ.

Με βάσει πάντα τις συγκεκριμένες πληροφορίες, κατέβηκε στο σημείο, έγραψε για όσα έγιναν και μάζεψε στοιχεία, τα οποία σίγουρα θα παίξουν ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

Παράλληλα (σύμφωνα με το MEGA) κατά τη διάρκεια της διακοπής στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, παίκτες των Ερυθρόλευκων, όπως ο Ελ Αραμπί και άλλοι, συνομίλησαν με τους αντίστοιχους των Πρασίνων, όπου παρά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ φαίνονταν να μην έχουν θέμα να συνεχίσουν το παιχνίδι, κάτι που τελικά δεν έγινε.

  Παικταρά της Σίτι έχει βάλει στο μάτι η Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραπαπάς: “Διακοπή χωρίς τραυματισμό – Παρήγγειλαν… πίτσες στα αποδυτήρια – Ο διαιτητής μας είπε…” (Vid)


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: