Ποιος θα σταματήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης; Τα ιστορικά ρεκόρ της στην αρχή της σεζόν και το 12-0 (ΒΙΝΤΕΟ)


Ποιος θα σταματήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης; Τα ιστορικά ρεκόρ της στην αρχή της σεζόν και το 12-0 (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Οι Μαδριλένοι έχουν κάνει τρομερό ξεκίνημα στην Euroleague και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το απόλυτο στην Ευρωλίγκα (4-0) και στην ACB (6-0), ενώ έχει ήδη σηκώσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν που ήταν το Σούπερ Καπ. Πήρε το πρώτο Clasico της σεζόν νικώντας στη ημιτελικά του Super Cup τη Μπαρτσελόνα με 90-80 και στον τελικό επικράτησε επί της Μάλαγα με 88-81, φτάνοντας έτσι στο έκτο διαδοχικό της Σούπερ Καπ και δέκατο συνολικά στην ιστορία της.

Ασταμάτητη σε Ισπανία και Ευρωλίγκα

Η ομάδα του Τσους Ματέο έχει ρεκόρ 12-0, αλλά και πρωτοφανή νούμερα σε βαθμολογία, ασίστ και σουτ δύο πόντων στο εγχώριο πρωτάθλημα. Το απόλυτο εντός συνόρων και η διαφορά των 13,8 πόντων με τους οποίους κέρδισε τα έξι παιχνίδια της είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου του παιχνιδιού των λευκών. Η Ρεάλ ηγείται στην ACB σε βαθμολογία, πόντους, ασίστ, μπλοκ, σουτ δύο πόντων και καρφώματα. Ορισμένα από αυτά τα στατιστικά στοιχεία έχουν επί του παρόντος ιστορικά αρχεία.

Εξαιρετικός Τάβαρες

  "Έπεσε" το Καλλιμάρμαρο για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη - Τρομερή αποθέωση (Vid)

Οι 20,67 ασίστ που δίνει η «Βασίλισσα» ανά ματς δεν έχει ξανά υπάρξει στην ιστορία της ACB, ενώ έχει ποσοστό ευστοχίας 62,14% στα δίποντα και ο Τάβαρες έχει 20/22 βολές (90,9%). Επίσης, είναι τρίτη καλύτερη στο πρωτάθλημα σε τρίποντα με 37,57%.

Επιπλέον, τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στην κορυφή του στατιστικού +/-. Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε είναι στο 14,8 και ο Καμπάτσο στο 10,5, ενώ ο Μούσα ακολουθεί στο 9,3.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: