Ατακάρες από Θεσσαλονίκη: "Απολαυστικός ο ΠΑΟΚ – Πολυτέλεια ο Τάισον για την Ελλάδα"!


Ατακάρες από Θεσσαλονίκη: "Απολαυστικός ο ΠΑΟΚ – Πολυτέλεια ο Τάισον για την Ελλάδα"!


Διαφ.

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τη νίκη του επί του Ατρομήτου, ο πρώην άσος του Δικεφάλου, ο Πάρης Ανδράλας. Εξήγησε γιατί είναι σημαντικό για μία ομάδα να σκοράρει ένας μέσος, όπως συνέβη με τον Οζντόεφ. Άλλωστε σε αυτή την θέση αγωνίστηκε επί σειρά ετών.

Ο Πάρης Ανδράλας στις δηλώσεις του στην «Σέντρα» είπε τα εξής: «Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός στην απόδοσή του. Είναι μία ομάδα που σου αρέσει να την βλέπεις. Είναι πολύ πιεστικός, έχει μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του, παίζει και από τα άκρα και από την μέση. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα, δείχνει πως έχει σημαντικές λύσεις για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Μπορώ να πω, ότι η πίεση που ασκεί φέρνει αποτελέσματα και είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, η αντίπαλος ομάδας έπαιξε με διάταξη 5-3-2. Ο ΠΑΟΚ όμως διαθέτει παίκτες με ατομική ποιότητα που τον κάνει να ξεχωρίζει. Εχει έναν Τάϊσον που κάνει την διαφορά και τον Κωνσταντέλια, έναν νέο παίκτη που θεωρείται αυτή την στιγμή, ως το μεγαλύτερο πρότζεκτ σε όλη την Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ κάνει την διαφορά με την ένταση. Η ομάδα παράλληλα έχει την συνοχή, έχει τις λύσεις, για να αλλάξει μέρος της ενδεκάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτές οι αλλαγές τον κάνουν σίγουρα περισσότερο φρέσκο. Το σημαντικό όμως είναι ότι παρά τις αλλαγές, κρατά την συνοχή του συνόλου. Βέβαια εάν ο προπονητής του ΠΑΟΚ διατηρούσε την ίδια ενδεκάδα, θα είχε μεγαλύτερη συνοχή, όμως σε αυτό το ενδεχόμενο, θα υπήρχε κίνδυνος για κάποιους παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια».

  Απάντηση Ολυμπιακού σε Μαρσιάλ - "Χτυπάει" Ρόχο και 11αδατο άσο της Ρίβερ!

Οσο για το παιχνίδι με αντίπαλο την Αμπερντίν, ο Ανδράλας είπε: «Είναι μεγάλο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ποιότητα από τους σκωτσέζους. Πρώτα θα επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ύστερα θα ασχοληθεί με το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ».

Ρωτήθηκε ποιους παίκτες ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ και είπε: «Ο πρώτος είναι ο Τάισον, είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο η παρουσία του. Αυτός που επίσης κάνει την διαφορά είναι ο Μειτέ. Είναι ένας πληθωρικός χαφ, έχει βαρύ κορμι, αλλά διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά και γρήγορη αντίληψη στις κινήσεις του».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: