Για αυτό είναι… κλειδί για τον ΠΑΟΚ το ματς με Αμπερντίν – Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Λουτσέσκου


Για αυτό είναι… κλειδί για τον ΠΑΟΚ το ματς με Αμπερντίν – Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Λουτσέσκου


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για την αναμέτρηση στη Σκωτία και μάλιστα όπως έχει πάει μέχρι τώρα ο όμιλος, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για αγώνα που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

ΠΑΟΚ: Για τα τελευταία νέα του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, σημειώνοντας ότι με νίκη κόντρα στην Αμπερντίν μπορεί να κατακτήσει ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου του.

«Ο ΠΑΟΚ θα φύγει σήμερα για να έχει πολλές ώρες παραμονής στο Αμπερντίν. Δεν θα έχει ακραία καιρικά φαινόμενα, απλά θα βρέχει αρκετά. Πηγαίνει νωρίτερα για να εγκλιματιστεί, θα πάρει πολλούς παίκτες μαζί του αφού θα κάνει εκεί προπόνηση και ενόψει ΑΕΚ. Νομίζω ότι ο Λουτσέσκου δεν ξεχωρίζει Αμπερντίν ή Ατρόμητο.

Αν ξεχωρίζει ένα ματς, είναι με την ΑΕΚ, όπου θα παρατάξει την καλύτερη 11άδα, αφού μοιάζει με το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Του βγαίνει το πρόγραμμα και το πλάνο να το κάνει, δεν έχει πολλά προβλήματα. Με διπλό στην Σκωτία εξασφαλίζει την πρόκριση και πάει γερά για την πρωτιά απέναντι στην Άιντραχτ. Είναι σε καλή φόρμα», είπε σχετικά.

  Γκολ... κατά λάθος ο Μουργκ - Μείωσε ο Μεντιέτα, άμεση απάντηση Τάισον (Vd)

Παράλληλα μίλησε για τις σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι περιμένουμε πάνω από 5-6 αλλαγές, ενώ δεν θα παίξει σίγουρα ο Μεϊτέ, ενώ με αφορμή την κλήρωση του διαιτητή σημείωσε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά στην Ευρώπη έχει καλύτερες διαιτησίες από ότι στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φλέβα χρυσού” ο ΠΑΟΚ με Οζντόεφ – 80%… γκολ με Ντεσπόντοφ – Βρήκε και τώρα ψεγάδι ο Λουτσέσκου!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: