"Λύγισε" τον Παναθηναϊκό Β’ η Καλλιθέα και πάτησε κορυφή – Βασικός ο Ζέκα για τους Πράσινους (ΒΙΝΤΕΟ)


"Λύγισε" τον Παναθηναϊκό Β’ η Καλλιθέα και πάτησε κορυφή – Βασικός ο Ζέκα για τους Πράσινους (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στη Super League 2 η Καλλιθέα, με θύμα αυτή τη φορά τον Παναθηναϊκό Β’, τον οποίο νίκησε 1-0.

Με γκολ του Περέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45΄+3) η Κηφισιά νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό Β΄, στην εξ αναβολής συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στο Β΄ όμιλο της Super League 2.

Στο 76ο λεπτό η Καλλιθέα είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ ο Μεχίας πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Λίλο, που είχε αντικαταστήσει κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού» τον Ξενόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στο 40΄. Για τους Πράσινους αγωνίστηκε ως βασικός ο Ζέκα, που έγινε αλλαγή στο 56′, ενώ έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο ο Τσόκαϊ.

Η νικήτρια έφτασε τους 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και πέρασε μόνη πρώτη στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα στο γκρουπ, ενώ οι «πράσινοι» έμειναν στους 3 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

  Με 10 ο Βόλος, διαμαρτυρίες Φεράρι - Κόκκινη κάρτα στο 34’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (40′ Λίλο), Ζέκα (56? Αθανασακόπουλος), Τσοκάι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (46? Φουρτάδο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λαμψιάς (68? Μαντσίνι), Μπιλάλ (68? Νταμπίζας).

Athens Kallithea: Πάντος, Μανθάτης, Μαρόττα, Μεχίας (78? Σίλβα), Ουές, Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (56? Κυνηγόπουλος), Βασιλόγιαννης (78? Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (86? Τσιντώνης), Λουκίνας (86? Ιωαννίδης).


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: