Βγάζει… μάτια με το καλημέρα! Αυτός ο παίκτης του Άρη έτοιμος να κάνει τη διαφορά – Πανηγυρίζει ο Μάντζιος


Βγάζει… μάτια με το καλημέρα! Αυτός ο παίκτης του Άρη έτοιμος να κάνει τη διαφορά – Πανηγυρίζει ο Μάντζιος


Διαφ.

Οι Κίτρινοι κατάφεραν και πήραν τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό έστω και στο φινάλε, όμως ο Έλληνας τεχνικός έχει και άλλους λόγους να πανηγυρίζει.

Άρης: O Σάπι Σουλεϊμάνοφ κέρδισε τις εντυπώσεις στον αγώνα του Άρη απέναντι στον Πανσερραϊκό. Προσπαθούσε να κάνει τα… πάντα… Έτρεξε, «έκλεψε», απειλούσε, επιδίωκε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του ενώ «χρεώνεται» και την ασίστ στο γκολ του Φαμπιάνο μιας και ήταν εκείνος που εκτέλεσε το κόρνερ.

Ο Ρώσος σε μεγάλο βαθμό επηρέαζε τον επιθετικό ρυθμό του Άρη, δείχνοντας πιο φρέσκος και με περισσότερες αντοχές, δημιουργώντας πέντε ευκαιρίες στο ματς και φτάνοντας πλέον τις δύο ασίστ στο πρωτάθλημα Με την ανοδική πορεία που παρουσιάζει «σπάει» το επιθετικό μονοπώλιο του Μορόν και γίνεται το δεύτερο σημείο αναφοράς στην επίθεση των Κιτρινόμαυρων.

Οι αριθμοί του Σουλεϊμάνοφ

Όλα αυτά προφανώς δεν είναι λόγια, αλλά αποτυπώνονται και στη στατιστική.

  Παναθηναϊκός: Χωρίς περιθώρια για απώλειες - Μόνο νίκη με Πανσερραϊκό

Η μπάλα πέρασε αρκετά από τα πόδια του Ρώσου που ήταν ο δεύτερος του Άρη στις μεταβιβάσεις, «γράφοντας» συνολικά επτά. Ήταν επίσης δεύτερος στα κλεψίματα, έχοντας πέντε, ενώ είχε σχεδόν το 1/3 των γεμισμάτων της ομάδας του προς την αντίπαλη συμμετοχή (από τα συνολικά 33, τα 10 εξ αυτών ήταν του Ρώσου). Ακόμη, σχετικά με τα γεμίσματα, τα 9 από πλευράς Άρη ήταν εύστοχα και από αυτά τα 5 εξ αυτών ήταν του Σουλεϊμάνοφ. Δηλαδή, παραπάνω από τα μισά.

Συνεχίζοντας, ο Ρώσος ήταν δεύτερος στις τελικές, έχοντας τέσσερις ενώ ήταν αυτός που εκτέλεσε το κόρνερ και “έστειλε” την μπάλα στο κεφάλι του Φαμπιάνο, ο οποίος έκανε το 1-0. Με λίγα λόγια, μέσω αριθμών φαίνεται αυτό που διαπιστώθηκε και στο χορτάρι, ότι, δηλαδή, ο Σουλεϊμάνοφ ήταν πολύ δραστήριος στον αγώνα του Σαββάτου.

Να σημειωθεί πως ο 23χρονος στο μεγαλύτερο κομμάτι της διακοπής του πρωταθλήματος, για προσωπικούς και γραφειοκρατικούς λόγους, «υποχρεώθηκε» να βρεθεί στη Ρωσία κι έχασε αρκετές προπονήσεις.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο Σουλεϊμάνοφ έχει αποκτηθεί από τον Άρη ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από την Κράσνονταρ, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς, η οποία δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

  Με Χουάνκαρ και σημαντική επιστροφή ο Άρης κόντρα σε Ολυμπιακό

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσπασε… κατάρα 16 ετών στο Καραϊσκάκη ο Βαγιαννίδης – “Αδικημένος” σε ΠΑΟ – Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: