"Παροξυσμός" στους ΠΑΟΚτσήδες: Ζήτησε και παίρνει άλλα 300 εισιτήρια στο Αμπερντίν ο Δικέφαλος! (pic)


“Παροξυσμός” στους ΠΑΟΚτσήδες: Ζήτησε και παίρνει άλλα 300 εισιτήρια στο Αμπερντίν ο Δικέφαλος! (pic)


Διαφ.

Βροντερό παρών αναμένεται να δώσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο «Πίτοντρι» στην αυριανή αναμέτρηση με την Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, έχουν εξαντληθεί ήδη τα 1.000 εισιτήρια που είχε στην διάθεση του ο ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ζήτησε ακόμα 300 εισιτήρια εξτρά από την σκωτσέζικη ομάδα για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων που από σήμερα θα αρχίσουν να καταφτάνουν στο Αμπερντίν!

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου όπως και στο ματς με την Χαρτς στο Εδιμβούργο για τα προκριματικά, έτσι και στο δεύτερο φετινό ματς στην Σκωτία θα έχουν την στήριξη του κόσμου της ομάδας που ήδη έχει «εξαφανίσει» τα 1000 εισιτήρια για το South Stand του «Πίτοντρι» και αναμένεται μέχρι την έναρξη του ματς αύριο να έχουν φύγει και τα άλλα 300 που ζήτησε και πήρε.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, η επίσημη ενημέρωση είναι ότι έχουν φύγει πάνω από 16.000 εισιτήρια ως τώρα και φαίνεται πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κάτω από καθεστώς… sold out και από τις δυο πλευρές, δεδομένου το ότι για την Αμπερντίν ειναι ένα ματς must win σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή της περιπέτεια.

  Αποκάλυψη για Γιαννακόπουλο: "Γαύρος είσαι; Να με παίρνεις για μπράβο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέγραψε προσύμφωνο με ΠΑΟΚ κορυφαίος χαφ της La Liga – Η πρώτη εντολή Σαββίδη σε Γιώργο για Γενάρη

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πάρουν τις θέσεις τους στο South Stand:

Πηγή: sfina.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: