Μπαίνουν μπροστά οι ανανεώσεις στον Άρη – Απόφαση Καρυπίδη, Μάντζιου – Οι δύο πρώτοι


Μπαίνουν μπροστά οι ανανεώσεις στον Άρη – Απόφαση Καρυπίδη, Μάντζιου – Οι δύο πρώτοι


Διαφ.

Σε ένα περίεργο ξεκίνημα φέτος για τον Άρη, αν θα έπρεπε κάποιος να σταθεί σε ορισμένες σταθερές, αυτές θα περιελάμβαναν σίγουρα τα ονόματα των Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάνο Λέισμαν.

 

Άρης: Σε ένα περίεργο ξεκίνημα φέτος για τον Άρη, αν θα έπρεπε κάποιος να σταθεί σε ορισμένες σταθερές, αυτές θα περιελάμβαναν σίγουρα τα ονόματα των Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάνο Λέισμαν.

Αμφότεροι δείχνουν ότι και φέτος θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Κιτρινόμαυροι, έχοντας κάνει ήδη φανερές τις… προθέσεις τους.

Ιδιαίτερα ο Βραζιλιάνος στόπερ, ο οποίος δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο από τα ματς του Άρη τη φετινή σεζόν, ενώ εκτός από τα αμυντικά καθήκοντά του μετράει ήδη 4 γκολ (3 στο πρωτάθλημα, 1 στην Ευρώπη) και έχει δώσει σημαντικές λύσεις σε κρίσιμα παιχνίδια. Μάλιστα με τα 4 γκολ που έχει πετύχει φέτος ο Φαμπιάνο, έχει ισοφαρίσει όλα τα γκολ καριέρας που είχε πριν έρθει στους Κιτρινόμαυρους, με τους οποίους πια μετράει 8 τέρματα.

  Με ασίστ Λυκογιάννη η πρώτη φετινή νίκη της Μπολόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο για τον Κουέστα, στα εννιά ματς που έχει παίξει (έχασε τρία λόγω τραυματισμού), έχει πέντε clean sheets, έχοντας πραγματοποιήσει και φέτος μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, που σημαίνει ότι από 1η Ιανουαρίου μπορούν να μιλήσουν και να συμφωνήσουν με άλλες ομάδες.

Προφανώς και στον Άρη είναι γνώστες της κατάστασης. Άλλωστε, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Θόδωρος Καρυπίδης, θέλει να τους κρατήσει στην ομάδα.

Ιδιαίτερα με τον Φαμπιάνο, πριν από κάποιο διάστημα έγινα κάποιες προκαταρκτικές κουβέντες, οι οποίες σταμάτησαν με τη δέσμευση να συνεχιστούν. Όσο για τον Κουέστα, επαφή δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Αν και απ’ ότι φαίνεται τουλάχιστον στη δική του περίπτωση είναι καθαρά θέμα Άρη. Θεωρήστε δεδομένη την επιθυμία του Ισπανού, ο οποίος είναι πλέον στο έκτο χρόνο του στην ομάδα.

Ο Άρης θα ήθελε να κλείσει τα θέματα αυτά πριν οι δύο παίκτες μπουν στο τελευταίο εξάμηνο των συμβολαίων τους και είναι βέβαιο ότι το επόμενο δίμηνο, θα έχουμε εξελίξει.

Πηγή: sfina.gr

  Γιατί δεν πούλησε τον Βόλο ο Μπέος- Μεγάλη επένδυση, συνεργασία με Αταλάντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέγραψε προσύμφωνο με ΠΑΟΚ κορυφαίος χαφ της La Liga – Η πρώτη εντολή Σαββίδη σε Γιώργο για Γενάρη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: