Ξέρουν τι να περιμένουν οι παίκτες της Αμπερντίν – Φοβερή ατάκα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ


Ξέρουν τι να περιμένουν οι παίκτες της Αμπερντίν – Φοβερή ατάκα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ


Διαφ.

Δηλώσεις σε Μέσο της Σκωτίας έκανε ποδοσφαιριστής της Αμπερντίν όπου και αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά για τους ομίλους του Conference.

Τζέιμι ΜακΓκράθ: Δηλώσεις αναφορικά με την αν αμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν στη Σκωτία έκανε στο pressandjournal.co.uk , ο ποδοσφαιριστής των Σκωτσέζων υπογραμμίζοντας πως ξέρει τη δυναμική των φίλων του ΠΑΟΚ αλλά και πως η ομάδα του θα παίξει με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τη βάλουν ξανά στο παιχνίδι του ομίλου.

« Απομένουν μόνο τρία παιχνίδια μετά από αυτό, οπότε υπάρχουν μόνο 12 ακόμη βαθμοί για να πάρουμε , και θέλουμε τρεις βαθμούς στη βαθμολογία την Πέμπτη. Προφανώς το να είμαστε στην έδρα μας είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς στο Pittodrie το βράδυ και αυτό θα είναι ένας μεγάλος παράγοντας για εμάς. Πιστεύω ότι αν παίξουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, τότε θα δώσουμε στον εαυτό μας μια πολύ καλή ευκαιρία να το κάνουμε αυτό.

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στον όμιλο, καθώς είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και κάθε ομάδα έχει τα δικά της δυνατά και αδύνατα σημεία. Θα ήταν τεράστιο αν μπορούσαμε να πάρουμε τρεις βαθμούς. Αυτό θα μας έβαζε αμέσως στο κόλπο. Υπάρχουν πολλές μεγάλες βραδιές που πρέπει να περιμένουμε και θα ήταν ωραίο να προχωρήσουμε με περισσότερους βαθμούς στον πίνακα».

  Πολύ κοντά στην τεράστια συμφωνία Αγγελόπουλοι και Ολυμπιακός!

Για τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τον όμιλο και προφανώς κέρδισε τη Χαρτς στα προκριματικά και μπορούμε να μάθουμε από αυτό – ίσως εκεί που η Χαρτς πήγε στραβά και ο ΠΑΟΚ πήγε σωστά. Έτσι τουλάχιστον έχουμε αυτό το κομμάτι σύγκρισης να δούμε και να ετοιμαστούμε».

Για τον κόσμο του Δικεφάλου του ΒορράΉμουν στην ομάδα της Ιρλανδίας όταν παίξαμε με την Ελλάδα το καλοκαίρι, οπότε ξέρω πόσο μανιακοί μπορεί να είναι οι οπαδοί εκεί έξω», είπε ο Τζέιμι ΜακΓκράθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντρομος Τζούρισιτς, “θα μου έκοβε την μπάλα ο Ντόι” – Για βασικό 6-8αρι ο Ολυμπιακός – “Παραμύθι” για Σωκράτη


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: