Έπαθαν την… πλάκα τους οι Σκωτσέζοι – Αποθεωτικά δημοσιεύματα για Κωνσταντέλια (ΦΩΤΟ)


Έπαθαν την… πλάκα τους οι Σκωτσέζοι – Αποθεωτικά δημοσιεύματα για Κωνσταντέλια (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Το εγκώμιο του Γιάννη Κωνσταντέλια εμπλέκει ο τύπος της Σκωτίας μετά το παιχνίδι της Αμπερντίν με τον ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει «ελληνική τραγωδία» τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα. 

 

ΠΑΟΚ: Το εγκώμιο του Γιάννη Κωνσταντέλια εμπλέκει ο τύπος της Σκωτίας μετά το παιχνίδι της Αμπερντίν με τον ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει «ελληνική τραγωδία» τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα. 

Οι Σκωτσέζοι είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τον προπονητή και τους παίκτες της Αμπερντίν μετά την ήττα από τον Δικέφαλο γράφοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «τραγωδία». 

Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι: «Ελληνική τραγωδία, ο ΠΑΟΚ σκόραρε τρία γκολ στο φινάλε, αφήνοντας έκπληκτη την Αμπερντίν. Οι Dons πήγαν από την έκσταση στην αγωνία μέσα σε λίγα λεπτά». Μια άλλη εφημερίδα αναφέρει: «Οι Έλληνες αρπάζουν το δώρο των τριών βαθμών από την Αμπερντίν».

Ιδιαίτερη αναφορά κάνουν στις ενέργειες του Γιάννη Κωνσταντέλια στο γήπεδο, ο οποίος «χόρεψε» τους παίκτες στην περιοχή της Αμπερντίν ενώ για το εύστοχο πέναλτι του Σβαμπ τονίζουν ότι: «Έσπασαν οι καρδιές των Σκωτσέζων».

Πηγή: metrosport.gr

  Οριστικό! Τότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Κουάισον για τον Άρη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: