Πήρε το… θρίλερ με Βιλερμπάν η Βίρτους – Δεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα ο Ποτσέκο (hls)


Πήρε το… θρίλερ με Βιλερμπάν η Βίρτους – Δεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα ο Ποτσέκο (hls)


Διαφ.

Ο Γάλλος παίκτης της Μπολόνια πέτυχε το καθοριστικό καλάθι για την διαμόρφωση του τελικού σκορ.

Βιλερμπάν – Βίρτους Μπολόνια: Με καλάθι του Ισάια Κορντινιέ, με στυλ…Μάικλ Τζόρνταν, καθώς είχε γυρίοει την πλάτη του στο καλάθι της Βιλερμπάν και σκόραρε με λει απ, η Βίρτους Μπολόνια νίκησε 87-84 την Βιλερμπάν στο ντεμπούτο του Ιταλού, Τζανμάρκο Ποτσέκο στον πάγκο της γαλλικής ομάδας που έχει μόνο ήττες μετά από 5 αγωνιστικές.

Λόβερν και Φαλ κέρδισαν το προβάδισμα

Η απόδοση των δυο ψηλών παικτών της γαλλικής ομάδας, Λόβερν και Φαλ ήταν εξαιρετική, αλλά έμεινε χωρίς αντίκρυσμα. Η στόχευση του Ποτσέκο ήταν οι πάσες των Λι, Λάιτι και Τζάκσον στους δυο ψηλότερους συμπαίκτες τους και ανταποκρίθηκαν στην παραγωγή του σκορ, στο πρώτο ημίχρονο. Η Βίρτους είχε τον Σενγκέλια και τον Κορντινιέ με σταθερή απόδοση σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στην Βιλερμπάν να αποκτήσει σκόρ ασφαλείας, άνω των 5 πόντων.

Ο Κορντινιέ είχε την λύση

  Η αποκαλυπτική φωτογραφία που δείχνει την κατάσταση του Μαρσιάλ

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με καμία εκ των δύο ομάδων να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ και η αγωνία συνεχίστηκε μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο. Το ματς θα κρινόταν στις λεπτομέρεις και ο ήταν καθοριστικός στο φινάλε με το καλάθι που πέτυχε, ενώ στην τελευταία επίθεση της Βιλερμπάν, ο Σκοτ έκανε βεβισσμένο και άστοχο σουτ 3 πόντων.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: