Ατάκες… φωτιά Νικολογιάννη μετά την ποινή σε Ολυμπιακό – "Έγινε το αυτονόητο – Κατέρρευσε το… σενάριο για Χουάνκαρ"


Ατάκες… φωτιά Νικολογιάννη μετά την ποινή σε Ολυμπιακό – “Έγινε το αυτονόητο – Κατέρρευσε το… σενάριο για Χουάνκαρ”


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν βαριά από την Super League, λόγω της διακοπής στο ντέρμπι με τους Πράσινους και ο έμπειρος ρεπόρτερ έκανε το δικό του σχόλιο για την υπόθεση.

Παναθηναϊκός: Το δικό του σχόλιο για την τιμωρία του Ολυμπιακού για τη διακοπή στο ντέρμπι με τους Πράσινους έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέροντας ότι έγινε το αυτονόητο και επαναλαμβάνοντας ότι το Τριφύλλι δεν έφυγε από το γήπεδο παρά μόνο όταν τραυματίστηκε ο Χουάνκαρ, που ακόμα είναι σπίτι του και παίρνει φαρμακευτική αγωγή, όντας αμφίβολος ακόμα και για το ματς με τη Λαμία.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι σχολιάζοντας το Παναθηναϊκός – Ρεν, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάλεψε να πάρει κάτι από τον αγώνα, όμως πλήρωσε το γεγονός ότι παιχνίδι έγινε… ροντέο με αποτέλεσμα να χρειάζεται υπέρβαση για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ: Πήρε στο δικαστήριο το ντέρμπι ο ΠΑΟ – Βαριά τιμωρία για Ολυμπιακό, -1 και “κλειστό” Καραϊσκάκη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: