Ντροπή και αίσχος: Οπαδοί της Μπαρτσελόνα πέταξαν κροτίδα σε αυτιστικό παιδί για ένα κασκόλ της Ρεάλ


Ντροπή και αίσχος: Οπαδοί της Μπαρτσελόνα πέταξαν κροτίδα σε αυτιστικό παιδί για ένα κασκόλ της Ρεάλ


Διαφ.

Ο πατέρας του αναφέρει τις στιγμές που πέρασε με την οικογένεια του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης. 

Ο Χάιμε Φερνάντες  πήγε με τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά στο πρόσφατο κλασικό στο Μονζουίκ και έζησε την… κόλαση.

«Αρχισαν να προσβάλλουν τον 7χρονο γιο μου επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ Μαδρίτης. Τον έλεγαν “σκύλο, γουρούνι, πουτ…. γιο” και του πέταξαν μια κροτίδα», εξηγεί στην EL MUNDO και επίσης έκανε καταγγελίαι στη LaLiga.

Η οικογένεια του Χάιμε Φερνάντες ζει σε μια πόλη κοντά στη Βαρκελώνη και πήγαν στο γήπεδο για να προσπαθήσουν να βγάλουν εισιτήρια για να δουν το κλασικό, αλλά δεν τα κατάφεραν. Όταν περίμεναν εξώ από τις θύρες περίπου 20-30 οπαδοί της Μπαρτσελόνα, όπως καταγγέλλει, άρχισαν να «παρενοχλούν και να προσβάλλουν» τον 7χρονο γιο τους , ο οποίος έχει αυτισμό βαθμού 1, και κατέληξαν να του πετάξουν μια κροτίδα εναντίον του.

Ο θόρυβος του προκάλεσε νεύρα  και όλα συνέβησαν επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ Μαδρίτης. Η διοίκηση της Βασίλισσας επικοινώνησε με τον πατέρα του αγοριού για να μάθει για την κατάστασή του και να του δείξει όλη την υποστήριξή του μετά το δυσάρεστο περιστατικό.

  Λουτσέσκου: “Ελπίζω να είναι αύριο μαζί μας ο Κεντζιόρα” (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: