Μεγάλος "πονοκέφαλος" Λουτσέσκου με ξένο ποδοσφαιριστή – Ζήτημα σε όλο τον ΠΑΟΚ η παρουσία του


Μεγάλος “πονοκέφαλος” Λουτσέσκου με ξένο ποδοσφαιριστή – Ζήτημα σε όλο τον ΠΑΟΚ η παρουσία του


Διαφ.

Καλείται να πάρει αποφάσεις ο Ρουμάνος τεχνικός.

ΠΑΟΚ: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, παίρνοντας τις νίκες ακόμη και στο 96ο λεπτό όμως στο εγχώριο πρωτάθλημα αποδεικνύεται πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, ένα φαινόμενο που οφείλεται εν γένει στη δυσκολία των φορ, και ειδικά του Αλί Σαμάτα.

Μπορεί ο Μπράντον Τόμας να μην πήρε ποτέ τον τίτλο του φουνταριστού ή του Killer όμως ο πρώην άσος της Φενέρμπαχτσέ ήρθε στη Θεσσαλονίκη με αυτή την ελπίδα, δηλαδή να «κουβαλήσει» στις πλάτες του την επίθεση της ομάδας κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται ότι μπορεί να συμβεί.

Ωστόσο, μέχρι στιγμή τουλάχιστον, ο Τανζανός δεν έχει καταφέρει να επωμιστεί αυτό το βάρος, αφού «μετράει» πλέον 741 λεπτά συμμετοχής σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας πετύχει μονάχα ένα γκολ και μια ασίστ.

  Ζημιάρα η Μπάγερν - Έφερε… απόλυση με τα 9 γκολ

Έχοντας αγωνιστεί στα 15 από τα 17 επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, έχει καταγράψει μόλις 7 τελικές προσπάθειες, δηλαδή λιγότερες από 0,5 τελικές ανά παιχνίδι, έχει στο ενεργητικό του μόλις δύο κλεψίματα, έχει κερδίσει 16 φάουλ και έχει υποπέσει σε 17. Τα στατιστικά αυτά αντικατοπτρίζουν τόσο την αδυναμία του Τανζανού να σκοράρει, όσο και το συνολικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην επίθεση.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να δώσει απαντήσεις ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό: Πώς θα αντιδράσουν στον δικέφαλο (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: