Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από ΑΕΚ – Για αυτό είναι στα… κάγκελα με Λουτσέσκου


Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από ΑΕΚ – Για αυτό είναι στα… κάγκελα με Λουτσέσκου


Διαφ.

Τελείωσε το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο ΠΑΟΚ έχασε με κατεβασμένα χέρια και εξαιτίας λαθών της τεχνικής ηγεσίας στην σύνθεση της ομάδας, αλλά και των παικτών του.

ΠΑΟΚ: Τελείωσε το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο ΠΑΟΚ έχασε με κατεβασμένα χέρια και εξαιτίας λαθών της τεχνικής ηγεσίας στην σύνθεση της ομάδας, αλλά και των παικτών του η απογοήτευση ήταν πλήρης για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όχι γιατί έχασε η ομάδα, αλλά γιατί δεν πάλεψε το παιχνίδι, δεν το κυνήγησε μέχρι το τέλος και παραδόθηκε αμαχητί στην ΑΕΚ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, όταν ρωτήθηκε ο Λουτσέσκου για το τι έφταιξε, δεν ανέλαβε καμία ευθύνη της ήττας, ενώ δεν ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της ομάδας για την τραγική εμφάνιση, που θα έπρεπε να ζητήσει, σεβόμενος τον λαό του ΠΑΟΚ, όχι μόνο αυτός, αλλά και οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες που δεν πάτησαν στο χόρτο. Αυτό είναι το παράπονο πολλών ΠΑΟΚτσήδων και η αλήθεια για την ήττα!

Πηγή: sfina.gr

  Διαπραγματεύσεις με Ολυμπιακό το Νο1 των Ντραφτ - Γιός πρώην Ερυθρόλευκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τα ίδια έκανε και στην Ιταλία ο Σολμπάκεν – Εκτός ομάδας λόγω… Φορτούνη” – Πρόβλημα με Σκάρπα και Μπιέλ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: