Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στο φινάλε από τη Μέχελεν σε ματς θρίλερ – Ζόρικα για πρόκριση πλέον!


Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στο φινάλε από τη Μέχελεν σε ματς θρίλερ – Ζόρικα για πρόκριση πλέον!


Διαφ.

Ήττα στις λεπτομέρειες για το Τριφύλλι εντός έδρας.

Ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε από τη Μέχελεν για το παιχνίδι του ομίλου του Εurocup Γυναικών! Οι πράσινες έχασαν από τη Μέχελεν με σκορ 80-84. Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη είχαν το ματς στα χέρια τους, όμως δεν τα κατάφεραν και πλέον καλούνται να κερδίσουν ητν Μπεσίκτας μέσα στην Τουρκία ώστε να καταφέρουν να προκριθούν.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τον Παναθηναϊκό σε εξαιρετική κατάσταση με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου να ρίχνει τη μία τρίποντη ”βόμβα” πίσω από την άλλη και τις πράσινες να προηγούνται με 29-20. Η Μέχελεν έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο δεκάλεπτο και με καταιγισμό εύστοχων σουτ έξω από τα 6,75 μέτρα μπήκε ξανά στον αγώνα. Η Σταμολάμπρου δε σταμάτησε να σκοράρει και μαζί με τη Ρέιντζ έστειλαν τον ΠΑΟ στο +7 ενόψει τελευταίας περιόδου.

  Έσκασε μεταγραφή στον μπασκετικό Ολυμπιακό - Ανακοίνωση μεσημέρι Σαββάτου!

Εκεί το Τριφύλλι έκανε την τέλεια αυτοχειρία και χάρισε την πολυπόθητη νίκη! Παρότι βρέθηκε να προηγείται με 80-77 στο 38ο λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα, οι Βελγίδες με σερί 4-0 έφτασαν το σκορ στο 80-81. Η ελληνική ομάδα είχε αποσυνδεθεί από το καλάθι εξαιτίας της πιεστικής άμυνας που αντιμετώπιζε και το ματς πήγε στο 80-83. Οι πράσινες έχαναν τις ευκαιρίες τους να επανέλθουν δριμύτερες και τελικά λύγισαν.

Δείτε εδώ ολόκληρο το ματς:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: