Επιχείρηση… αντεπίθεση από Λουτσέσκου – Οι σκέψεις για το την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού


Επιχείρηση… αντεπίθεση από Λουτσέσκου – Οι σκέψεις για το την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού


Διαφ.

Από την μία πλευρά είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσπάθεια ψυχολογικής τόνωσης των παικτών, προκειμένου η ήττα από την ΑΕΚ να μην αφήσει «στίγμα» στην ομάδα.

ΠΑΟΚ: Από την μία πλευρά είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσπάθεια ψυχολογικής τόνωσης των παικτών, προκειμένου η ήττα από την ΑΕΚ να μην αφήσει «στίγμα» στην ομάδα.

Από την άλλη, όμως, είναι το αγωνιστικό σκέλος και η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του ΠΑΟΚ στην OPAP Arena δημιούργησε έντονο προβληματισμό στον Ρουμάνο τεχνικό και το τιμ του σχετικά με το ποιο πρέπει να είναι το σχήμα στο Καραϊσκάκη.

Υπάρχουν παίκτες που προβλημάτισαν, κυρίως ο Εκόνγκ και ο Σαμάτα, άλλοι που έφυγαν με πρόβλημα (Βιεϊρίνια με το σφίξιμο στο δικέφαλο) και άλλοι που βρίσκονται στην σκέψη του κόουτς του Δικεφάλου για να ενεργοποιηθούν πολύ περισσότερο από εδώ και στο εξής.

  Άρθρο-καμπανάκι! "H AEK άλλαξε κεφάλαιο και το brand της ταξιδεύει"

Γι’ αυτό και τα τελευταία 24ωρα είναι σε έναν έντονο προβληματισμό σχετικά με το πώς πρέπει να χαράξει το αγωνιστικό πλάνο απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Για παράδειγμα, αν δεν επιμείνει στην χρησιμοποίηση του Εκόνγκ είναι πιθανό να δούμε τον Κεντζιόρα δεξί στόπερ, δίπλα στον Κουλιεράκη και τον Σάστρε δεξί μπακ.

Παράλληλα, από τις προπονήσεις διαφαίνεται και μία διάθεση να επιλέξει δίδυμο μέσω Μεϊτέ-Σβαμπ, χωρίς όμως κανείς να μιλήσει για οριστικές αποφάσεις.

Εξάλλου, φαίνεται ότι κόντρα στον Ολυμπιακό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αρχίσει ως ένας από τους τρεις της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Τόμας Μουργκ. Προφανώς για να αποτελέσει και στήριγμα στο ανασταλτικό κομμάτι στους δύο χαφ, γιατί κόντρα στην ΑΕΚ η μάχη του κέντρου χάθηκε εντελώς.

Οι άλλες επιλογές μεσοεπιθετικών είναι επίσης ένας γρίφος (θα εξαρτηθούν και από την ετοιμότητα του Τάισον που ταλαιπωρείται από μία μόλυνση στο μάτι), ενώ είναι αρκετά πιθανό να δούμε βασικό τον Μπράντον αντί του Σαμάτα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ και φορ ο Σαββίδης τον Γενάρη – “Σφήνα” για στόχο του Ολυμπιακού – Και ο ΠΑΟΚ για Βιλένα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: