Με το μαχαίρι στα δόντια οι παίκτες του ΠΑΟΚ – Αυτό λένε για το ντέρμπι με Ολυμπιακό – "Θα είμαστε…"


Με το μαχαίρι στα δόντια οι παίκτες του ΠΑΟΚ – Αυτό λένε για το ντέρμπι με Ολυμπιακό – "Θα είμαστε…"


Διαφ.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε σήμερα και όπως σημειώσαμε και χθες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του δούλεψαν εντατικά πάνω στο πλάνο του αγώνα, έχοντας ήδη αρχίσει να καταλήγουν στις αποφάσεις τους για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσουν από την αρχή και όσους έρθουν από τον πάγκο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν δείξει ότι στα καλά τους δεν έχουν να φοβούνται κανένα αντίπαλο κι αυτοί είναι που χρωστούν μία πειστική απάντηση στον κόσμο τους.

Οι ίδιοι, μέσα από τις καθημερινές συζητήσεις τους εντός αποδυτηρίων, φαίνεται να γνωρίζουν πόση ανησυχία και αναστάτωση έχουν προκαλέσει και πώς μόνο με άμεση επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θα σβήσουν γρήγορα την μουντζούρα. 

«Δεν ήμασταν ο αληθινός ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, ήμασταν κάτι άλλο. Ο αληθινός ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη», λένε και ξαναλένε βγάζοντας πείσμα μετά την αυτοκριτική που έκαναν για το ματς με την ΑΕΚ. Επίσης όλοι μαζί έχουν αποφασίσει να βάλουν στην άκρη το ματς της Δευτέρας και κόντρα στον Ολυμπιακό να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

  Αλλαγή πλάνου στον ΠΑΟ λόγω FFP - Ποιους πουλάει ο Αλαφούζος, όχι Ιωαννίδη!

Το θετικό είναι ότι αντιδρούν έτσι, όλοι μαζί. Και εκείνοι που έπαιξαν και εκείνοι που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ. Αυτό δείχνει μία συσπείρωση που είναι το βάλσαμο όταν μία ομάδα περνάε δύσκολη περίοδο.«Όλοι μαζί θα επαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στις νίκες, θα ξεπεράσουμε το κακό βράδυ με την ΑΕΚ. Δεν ήταν ΠΑΟΚ εκείνη η ομάδα…», λένε και ξαναλένε. Φυσικά, άπαντες παίρνουν μηνύματα από τον απλό κόσμο στις καθημερινές συναναστροφές τους, γνωρίζουν πόσο κόσμο στεναχώρησαν και θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να του δείξουν την μεταμέλεια με… γκολ και νίκη.

Πηγή: Metrosport

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: