"Φτιαγμένοι" οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού – "Μπορούμε και πάμε να το κάνουμε!"


“Φτιαγμένοι” οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού – “Μπορούμε και πάμε να το κάνουμε!”


Διαφ.

Εβδομάδα αυτοκριτικής, αλλά και σκληρής δουλειάς αυτή που προηγήθηκε του σημερινού αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης για τους ασπρόμαυρους, αφού η ομάδα την περασμένη Δευτέρα δεν… κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο της OPAP ARENA και αυτό είναι που εκνεύρισε τόσο τους φίλους της, αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της. 

ΠΑΟΚ: Εβδομάδα αυτοκριτικής, αλλά και σκληρής δουλειάς αυτή που προηγήθηκε του σημερινού αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης για τους ασπρόμαυρους, αφού η ομάδα την περασμένη Δευτέρα δεν… κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο της OPAP ARENA και αυτό είναι που εκνεύρισε τόσο τους φίλους της, αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της. 

Και είναι ξεκάθαρο πως σήμερα τους δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουν πως το «ναυάγιο» απέναντι στην ΑΕΚ ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Πέρα από την δουλειά που έκανε ο Λουτσέσκου μέσα στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους συνεργάτες του, υπήρχαν και κουβέντες με τους ποδοσφαιριστές με τους τελευταίους μάλιστα στα πολλά πηγαδάκια πριν και μετά τις προπονήσεις να μην έχουν τη διάθεση να προσπεράσουν την απογοητευτική εμφάνιση στο τελευταίο ματς. 

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο όπως και εμείς. Μπορούμε αυτό να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο» ήταν μερικές από τις κουβέντες που έγιναν. Είναι προφανές πως ο σημερινός αγώνας είναι σημαντικός και για ψυχολογικούς, αλλά και για βαθμολογικούς λόγους, αφού ο ΠΑΟΚ δεν θέλει με την συμπλήρωση 10 αγωνιστικών να χάσει επαφή με την κορυφή. 

  Αποθέωση από Θεσσαλονίκη σε τερματοφύλακα-έκπληξη του ΠΑΟΚ!

«Διορθώσαμε τα λάθη μας, ξέρουμε τι δεν πήγε σωστά και πως πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς» είναι το μήνυμα που στέλνουν λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο σημερινό ματς που μπορεί να βγάλει την ομάδα από την αδικαιολόγητη (μέχρι ενός σημείου) εσωστρέφεια και να της επιτρέψει να φωνάξει δυνατά πως «και εμείς διεκδικούμε τον τίτλο».

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε… απόγνωση ο Μπαρτζώκας – “Αναγκασμένος” να διώξει παίκτη-όνομα από τον Ολυμπιακό – Φέρνει NBAer!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: