Το πήρε… πάνω του ο Μάντζιος – Αυτά ζήτησε από τους παίκτες του Άρη – Όλα όσα τους είπε


Το πήρε… πάνω του ο Μάντζιος – Αυτά ζήτησε από τους παίκτες του Άρη – Όλα όσα τους είπε


Διαφ.

Ο Άρης θέλει την έβδομη νίκη σε οκτώ ματς εντός έδρας μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μπορεί φυσικά να την πετύχει σήμερα με τον Ατρόμητο, αν καταφέρει να βελτιώσει ορισμένα προβληματικά στοιχεία στο παιχνίδι του, που εμφανίστηκαν και πάλι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΣ, αν και στο β’ μέρος, η εμφάνιση όλης της ομάδας, ήταν πάρα πολύ καλή.

Άρης: Ο Άρης θέλει την έβδομη νίκη σε οκτώ ματς εντός έδρας μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μπορεί φυσικά να την πετύχει σήμερα με τον Ατρόμητο, αν καταφέρει να βελτιώσει ορισμένα προβληματικά στοιχεία στο παιχνίδι του, που εμφανίστηκαν και πάλι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΣ, αν και στο β’ μέρος, η εμφάνιση όλης της ομάδας, ήταν πάρα πολύ καλή.

Ο στόχος του Άρη είναι ξεκάθαρος… “Μιας και το πρόγραμμα, έτσι όπως ήρθε με την αλλαγή στην έδρα του παιχνιδιού, με τον Πανσερραϊκό, με τα συνεχόμενα παιχνίδια, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε ακόμα περισσότερο την έδρα μας”, είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος… Και μόνο άδικο δεν είχε.

Η συγκυρία τον φέρνει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας και η γενικότερη συγκομιδή του καταγράφει την δύναμη της έδρας.

  Ατάκες... φωτιά για Τσάλοφ: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κατάλληλος για το επίπεδο του

Αυτό καταγράφεται από τη θεωρία. Ο Άρης καλείται στην πράξη να πάρει τους βαθμούς και να συνεχίσει, με τον προπονητή του να προσπαθεί στην χθεσινή ομιλία του, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, να περάσει τα δικά του μηνύματα στους παίκτες: «Προσέξτε, το ματς δεν θα είναι εύκολο, γιατί ο Ατρόμητος μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, δεν είναι όμως αμελητέα ποσότητα και πρέπει να προσέξουμε μην πάθουμε καμιά ζημιά, με απώλεια στην έδρα μας. Δεν επιτρέπεται άλλη γκέλα, πρέπει να νικήσουμε για να μπούμε στην πεντάδα».

Στην προπόνηση βέβαια, δούλεψε πάνω σε θέματα τακτικής, δίνοντας εντολές σε Σουλεϊμάνοφ και Παναγίδη να «τρυπάνε» την αντίπαλη άμυνα από τα πλάγια, δείγμα του πώς θα προσπαθήσει να διεμβολίσει τον αντίπαλο και να πετύχει η ομάδα του κάποιο γκολ, που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις νίκης στο «Κλ. Βικελίδης».

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσει ο Άρης στο παιχνίδι του από τα πλάγια, αλλά ο στόχος είναι να φτάνει σωστά η μπάλα στον Μορόν, ο οποίος είναι παίκτης-γκολ, ειδικά όταν βρεθεί αφύλαχτος μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Μάντζιος ζητάει από τον Ισπανό επιθετικό να κινείται και στο πρώτο δοκάρι, προκειμένου να εκμεταλλεύεται τις σέντρες των Παναγίδη-Σουλεϊμάνοφ, ενώ ο ρόλος του Νταρίντα στο παιχνίδι είναι κομβικός, γιατί «πατάει περιοχή» και μπορεί να σουτάρει και να σκοράρει, κάτι που επισημαίνει συνεχώς ο ίδιος ο Άκης Μάντζιος. Τον ρόλο αυτόν, θα έχει και σήμερα ο Νταρίντα, ερχόμενος πίσω από τον φορ.

  Τρελαίνει κόσμο η Τορίνο, πάτησε κορυφή - Στην 4αδα η Έμπολι

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρελαμένος” μετά τη Λαμία ο Αλαφούζος – Φουλ για μεταγραφές ο ΠΑΟ – Ακριβό στόπερ και εξτρέμ… Ντι Μαρία!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: