Έπιασαν δουλειά ενόψει Γενάρη στον ΠΑΟΚ – Συναντήσεις Σαββίδη στην Αγγλία – Παρών σε αγώνα του CL


Έπιασαν δουλειά ενόψει Γενάρη στον ΠΑΟΚ – Συναντήσεις Σαββίδη στην Αγγλία – Παρών σε αγώνα του CL


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει την προεργασία για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το πρόσφατο ταξίδι στο Νησί για τον αγώνα με την Αμπερντίν, έδωσε την ευκαιρία σε μέλη τους τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας να παρακολουθήσουν από κοντά παιχνίδια και να ανοίξουν την ατζέντα των επαφών τους με ανθρώπους ομάδων και πιθανότατα και ατζέντηδες παικτών. 

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει την προεργασία για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το πρόσφατο ταξίδι στο Νησί για τον αγώνα με την Αμπερντίν, έδωσε την ευκαιρία σε μέλη τους τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας να παρακολουθήσουν από κοντά παιχνίδια και να ανοίξουν την ατζέντα των επαφών τους με ανθρώπους ομάδων και πιθανότατα και ατζέντηδες παικτών. 

Συνολικά, οι απεσταλμένοι του ΠΑΟΚ είδαν τέσσερα παιχνίδια και βρέθηκαν και στην Γλασκώβη για το Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην Γλασκώβη μαζί τους ταξίδεψε και ο Νίκος Σαββίδης, ο δεύτερος γιος του Ιβάν, που, ως γνωστό, ταξίδεψε και στο Αμπερντίν για να δει το παιχνίδι του Δικεφάλου, το ίδιο και τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ. Στόχος των επαφών και των ταξιδιών που θα συνεχιστούν είναι να καταρτιστεί λίστα με λύσεις για κάθε θέση που θα «κουμπώσει» στις απαιτήσεις του Λουτσέσκου.

Πηγή: metrosport.gr

  Nτεμπούτο για Κόλεϊ - Η 11άδα του Λουτσέσκου για Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρελαμένος” μετά τη Λαμία ο Αλαφούζος – Φουλ για μεταγραφές ο ΠΑΟ – Ακριβό στόπερ και εξτρέμ… Ντι Μαρία!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: