"Απασφάλισε" ο Λουτσέσκου μετά το ντέρμπι – "Έχουμε αντιπάλους ποιοτικούς και με πλήρη στήριξη του συστήματος"


“Απασφάλισε” ο Λουτσέσκου μετά το ντέρμπι – “Έχουμε αντιπάλους ποιοτικούς και με πλήρη στήριξη του συστήματος”


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στο μεγάλο αποτέλεσμα που πέτυχε η ομάδα του, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Κάθε παιχνίδι με τη σειρά θέλει να κοιτάζει ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να μην θέλει να κάνει συγκρίσεις με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ για την πορεία του πρωταθλήματος απλά αρκέστηκε να τονίσει ότι η ομάδα θα κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ενώ σχολίασε ότι απέναντι της έχει καλούς και ποιοτικούς αντιπάλους που έχουν την πλήρη στήριξη του συστήματος. 

«Πιστεύω ότι η σεζόν κρίνεται σε περισσότερα παιχνίδια από ένα όταν είσαι μια ομάδα που έχεις υψηλούς στόχους. Έχουμε χάσει δύο από τα 19 παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Είναι φυσιολογικό να έχεις ένα κακό αποτέλεσμα όταν υπάρχουν πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έπρεπε να πετύχει συνεχόμενες προκρίσεις χωρίς να έχει το μαξιλαράκι μιας άλλης διοργάνωσης και αυτό μας δημιούργησε μια μεγάλη πνευματική πίεση και φορτωμένο πρόγραμμα. Όταν έρχονται οι δύσκολες μέρες, πρέπει να ξεπερνάς την αναστάτωση και να συνεχίζεις»

Για το τίτλο: «Δεν θα πάω τόσο μακριά. Θα κοιτάξω το επόμενο παιχνίδι. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα που είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να προσπαθούμε να παίρνουμε το μέγιστο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε αντιπάλους ποιοτικούς και καλούς και έχουν την πλήρη στήριξη του συστήματος».

  Εντολή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Αυτός θα εκτελεί τα στημένα - Έκπληξη!

Για την εικόνα της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ και σήμερα στο Φάληρο: «Δεν θα κάνω συγκρίσεις στα παιχνίδια. Με την ΑΕΚ ήταν ένα άλλο παιχνίδι, σήμερα ένα άλλο και Την Πέμπτη θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα και όχι στο προηγούμενο παιχνίδι έχουν χρησιμοποιηθεί γενικότερα στη χρονιά. Έχουμε ένα συνεχόμενο πρόγραμμα και πρέπει να πάρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων της ομάδας. Αν δούμε τη μεγαλύτερη λίστα της ομάδας οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές  χρησιμοποιείται σε παιχνίδια».

Την αποχώρηση του πατέρα του από τους πάγκους και ότι ο Τόμας είναι ‘τρελός’: Πρώτα απ’ όλα δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι η ζωή του. Μπορώ να σας δώσω το τηλέφωνό του. Μιλήσαμε λίγο. Είναι η καριέρα του και ζωή του. Εγώ είμαι περισσότερο ανακουφισμένος που γυρίζει πίσω. Δεν ξέρω το τι μπορεί να συμβεί. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις πέντε δισέγγονα. Και για μένα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσω τα εγγόνια. Σε πιάνει τρέλα. Ο Μπράντον Τόμας δεν είναι πιο ‘τρελός’. Ο Κουλιεράκης είναι πιο ‘τρελός’. Ο Μπράντον έχει περισσότερα τα λογικά του. Είναι ωραίο σε μία ομάδα να έχεις τόσους ‘τρελούς’.

Τον Μπράντον Τόμας και τις επιδόσεις – ρεκόρ του: Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, για το πώς παίξαμε και την ωριμότητα του Μπράντον. Για το παρελθόν ο Παντελής είναι φίλος μου. Αλλά δεν κοιτάμε το παρελθόν. Ο Σαμάτα ήταν άρρωστος. Ίσως αύριο είναι στην προπόνηση. Ο Βιεϊρίνια θα δούμε. Θα έχουμε περισσότερα αύριο.

Τον Κωνσταντέλια και το τι συναισθήματα του δημιουργεί: Και σε καλό επίπεδο και σε κακό (του προκαλεί συναισθήματα). Όταν είσαι νέος κάνεις ‘μ…ια’ (το είπε στα ελληνικά εννοώντας κάνεις ‘μα…ιες). Όπως το έκανε ο Κουλιεράκης που έκανε σουτ. Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή όταν έχεις έπαρση τιμωρείσαι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θέλω για τα 2 αυτά τα παιδιά γιατί παίζουν με μένα σε πιο υψηλό επίπεδο και είναι 2 πολύ καλά παιδιά, είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

  Ατάκες Ομπράντοβιτς για Παύλο, Δημήτρη και το 7ο του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε… απόγνωση ο Μπαρτζώκας – “Αναγκασμένος” να διώξει παίκτη-όνομα από τον Ολυμπιακό – Φέρνει NBAer!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: