"Έκαναν τον ΠΑΟΚ… Ρεάλ, παιδική χαρά η άμυνα – Σε άλλο ματς ο Μαρτίνεθ, φέρε δύο στόπερ τον Γενάρη"


“Έκαναν τον ΠΑΟΚ… Ρεάλ, παιδική χαρά η άμυνα – Σε άλλο ματς ο Μαρτίνεθ, φέρε δύο στόπερ τον Γενάρη”


Διαφ.

Δυσαρέσκεια στον κόσμο του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με βαρύ σκορ. Το στήσιμο και η αργή αντίδραση.

Είναι φυσικό λόγω σκορ. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 4-2 από τον ΠΑΟΚ και ο κόσμος είναι στα κάγκελα. Η δυσαρέσκεια των οπαδών ήταν έντονη. Και μεταφέρθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας. Οι φίλοι των Πειραιωτών έκαναν αυστηρή κριτική, η οποία επικεντρώθηκε στο πρόσωπο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Θεωρούν, ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν διάβασε σωστά το παιχνίδι, ενώ η αντίδραση της ομάδας μετά τα γκολ των Θεσσαλονικιών δεν ήταν ιδανική.

Το Sportdog συνέλεξε τα πιο χαρακτηριστικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Ένα παιχνίδι ήταν αλλά άφησαν τον ΠΑΟΚ να φαίνεται… Ρεάλ, έλεος.

Η ομάδα συνειδητά αποφάσισε να μην πάρει σοβαρό στόπερ και ο προπονητής συνειδητά αποφάσισε να κατέβει σε ντέρμπι χωρίς αριστερό μπακ. Η στήριξη ισχύει πάντα, αλλά υπάρχει μια γραμμή που από υποστηρικτικός μετατρέπεσαι σε κορόιδο…

Ο Φορτουνης δεν είναι εξτρέμ όσο και να θέλουν από πέρυσι να τον κάνουν, αριστερό μπακ βαζεις αριστεροποδαρο να μπορεί να βγάλει μια σέντρα της προκοπής, ο Ορτέγκα δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού, τρία αμυντικά χαφ γιατί;;; δεν μπορούσαν να ανεβάσουν τη μπάλα με τίποτα σωστά. Τέλος πάντων ας παίξουν καλύτερα στα επόμενα.

Ενα απο τα χειρότερα παιχνίδια της ομάδας μας !!Ευτυχώς που μειώσαμε λίγο στό τέλος ,δεκαετίες είχαμε να χάσουμε με τέτοιο σκόρ απο τον παοκ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ …

  Το πείραγμα Μιλουτίνοφ σε Βεζένκοφ για το Εuroleague Fantasy (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρη ευθύνη για τον διασυρμό της ομάδας μας οι επιλογές του προπονητή. Στο 0-2 έχασε τα αυγά και τα πασχάλια,άλλαξε σχηματισμό ανοίγοντας τα πόδια στον καλύτερο παοκ.

2 Στόπερ και έναν επιθετικό της (Προκοπής) αλλιώς δεν μας βλέπω καλά και φέτος!

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και νομίζαμε ότι γίναμε Λίβερπουλ

Μαρτίνεθ άμα φοβάσαι να βγάλεις όσους δεν παίζουν καλά και βγάζεις Μπακ να βάλεις εξτρέμ καληνύχτα

Τελικά δεν είχαμε κακή τακτική, είχαμε λίγο χρόνο.

Μόνο Φορτουνης ρε πάλι καλά που έχουμε και των Κώστα και Σκαρπα

Αργά ξύπνησαν τα παλικάρια

Αδιαβαστος ο Μαρτίνεθ σήμερα,τον Ορτέγκα γιατί τον άφησε εκτός??

Ελα ενταξει την προλαβε την παρέλαση ο Μαρτίνεθ ……φερτε προπονητη τωρα

Άμυνα για πανηγύρια φέτος . Πάρτε 2 Σέντερ μπακ της προκοπής . Εύκολα πρωτάθλημα είναι

Δεν πειράζει προχολωραμε απλά θέλουμε άλλο προπονητή

Ρε μάγκες χάσαμε και πάμε παρακάτω ……….. Τέλος ό,τι έγινε εγινε! Οι αποφάσεις τα πλάνα και οι εφαρμογές είναι του προπονητή κομμάτι και με βάση ποιος είναι σε θέση να αγωνιστει από την εικόνα της προπόνησης. Εμείς είμαστε του καναπέ και κάνουμε κουμαντα…. Όλα καλά και προχωράμε θρύλε μας!!!!

Μια ήττα βαριά εννοείται αλλά κατά τη γνώμη μ δεν αξίζαμε τέτοιο σκορ !φάνηκε ότι δεν έχουμε άμυνα κ όταν εγκλοβιστει ο αρχηγός τπτ!κάποιοι έλεγαν περιμένετε να δέσει η ομάδα τεσπα βαρύ σκορ κ συνεχίζουμε στο τέλος εμείς θα γελάσουμε.

  Αποθέωση από Θεσσαλονίκη σε τερματοφύλακα-έκπληξη του ΠΑΟΚ!

Παιδιά απλά η ομάδα δεν τράβηξε ήταν λες και δεν ήθελαν να παίξουν μπάλα η παίκτες κλειδιά δεν έκαναν τίποτα η πτέρυγες νεκρές εκτός από τον rudinei που προσπαθεισε η άλλοι ήταν εκτός (αγώνα) κάντε υπομονή.. μακάρι να τους γίνει μάθημα …

Απορία;; Σκάρπα Γιοβετιτς Μπίελ, σολμπακεν τόσο κακοί είναι;;

Άμυνα παιδική χαρά ο Ολυμπιακός έτσι δεν κάνουμε τίποτα

Ήρθε η ώρα πιστεύω να παραδεχτούμε ότι το ρόστερ είναι κάτω του μετρίου!!! Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για άλλη μια χρονιά ήταν για τα πανηγύρια!!!

Δεν ήταν Ολυμπιακός αυτός σήμερα όταν ξύπνησε ήταν αργά ,,Προχωράμε έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες ,ήταν μια παρένθεση.

Ωραία τα λόγια μάγκες. Παίξτε και λίγο ποδόσφαιρο, όμως. Ένα ντέρμπι στο Καραϊσκάκης δεν έχουμε πάρει φέτος.

Φορτουνης μια ομάδα μόνος του , δώστε χρόνο συμμετοχή στον Σκάρπα. Ο έξυπνος που διέκοψε τον αγώνα με τον ΠΑΟ μας έκανε ζημιά..

Μεγάλος σύλλογος είσαι όταν αποδέχεσαι την ήττα σου όσο οδυνηρή κι αν είναι. Μπράβο στην Θύρα 7 για την συμπεριφορά της κυρίως όταν το σκορ πήρε άσχημη τροπή. Μπράβο και στον υπόλοιπο κόσμο σε κάθε γωνία του γηπέδου. Οι παίχτες όμως είχαν άσχημη αντιμετώπιση του ματς. Οι πρωταγωνιστές μαζί με τον προπονητή τους αποδείχθηκαν… λίγοι για την περίσταση. Μια φορά Ολυμπιακός για πάντα Ολυμπιακός. Δεν ξενερώνουμε ποτέ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιάβαστος ξανά ο Μαρτίνεθ, δύο… μεγάλα δώρα σε ΠΑΟΚ – Αγνώριστος ο Πασχαλάκης, “έκρηξη” με Κίνι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: