Ώρα… τελικού για ΑΕΚ με Μαρσέιγ – Αλλάζουν πολλά στην ΑΕΚ – Λύνονται τα χέρια του Αλμέιδα


Ώρα… τελικού για ΑΕΚ με Μαρσέιγ – Αλλάζουν πολλά στην ΑΕΚ – Λύνονται τα χέρια του Αλμέιδα


Διαφ.

Η Ένωση μετά την γκέλα με την Κηφισιά στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι για το Europa League με τους Μασσαλούς που θα κρίνει κατά πολύ την ευρωπαϊκή της συνέχεια τη φετινή χρονιά.

ΑΕΚ: Ματς… τελικό έχει η Ένωση κόντρα στη Μαρσέιγ, που καλείται να αφήσει πίσω το άσχημο αποτέλεσμα με τη Κηφισιά και τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει πως στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα έχει πολύ περισσότερες λύσεις που θα τον βοηθήσουν πολύ.

Πιο συγκεκριμένα ο Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκε κανονικά και πρόκειται να είναι διαθέσιμος, ενώ επιστρέφουν Νταμιάν Σιμάνσκι και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που εξέτισαν τις ποινές τους, που μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία θα μπορέσουν να δώσουν όσα έλειψαν τον προηγούμενο καιρό στην ομάδα.

Όσον αφορά τις σκέψεις για την ενδεκάδα Βίντα και Μουκουντί που πήραν ανάσες προχθές θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα, ενώ ο Αθανασιάδης θα παραμείνει, μιας και ο Στάνκοβιτς είναι τιμωρημένος. Παράλληλα Μοχαμάντι και Σιντιμπέ έχουν τον πρώτο λόγο για τα άκρα της άμυνας, ενώ  θα πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρη την επανεμφάνιση των Σιμάνσκι και Πινέδα.

  Λάθος Λιβάι η θλάση, κίνδυνος για Λιούμπισιτς - "Απογείωση" Κωνσταντέλια!

Στα αριστερά της ΑΕΚ το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Γκατσίνοβιτς, με τον Άμραμπατ να είναι δεξιά, ενώ ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός φορ βάζει ο Λιβάι Γκαρσία, με τους Αραούχο και Τσούμπερ να “μάχονται” για μια θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – “Πρώτη φορά το είδα αυτό με τις γραμμές – Ξεγελάστηκε με Αράο”


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: